Család

Négy éven át várt gazdájára az út mellett a kutya

Ráadásul nem is hiába...

A hónap elején a Facebookra töltött fel valaki egy képet egy kutyáról, mely a thaiföldi Khon Kaen városának közelében, az út mellett várakozva tölti a napjait, mint kiderült, immár négy éve.

A kutyáról egy közelben élő nő, Saowalak gondoskodott, aki korábban haza is vitte az állatot, ám az megszökött tőle, és visszatért oda, ahol rátalált. A nő számára egyértelművé vált, hogy az eb vár valakit, ám nem akarta teljesen magára hagyni őt, ezért mindennap vitt neki vizet és élelmet.

kutya hűség

A hűségesen várakozó kutya (Dog Thailand)

A hűséges kutya sztoriját több százan osztották meg a közösségi oldalon és az végül egykori gazdájához, Nang Noi Sittisarnhoz is eljutott. Az asszony és férje még 2015 februárjában a lányukat látogatták meg Khon Kaenben, és az útra a kutyát, BonBont is magukkal vitték. A négylábú a hátsó ülésen utazott, ám egyszer csak észrevették, hogy eltűnt az autóból. Valószínűleg egy piros lámpánál megláthatott valamit, és a nyitott ablakon át kiugrott. A házaspár egy héten át kereste az elveszett kutyust, de nem találták meg.

Miután az asszony meglátta a kutyáról szóló posztot, arra kérte a lányát, menjen a helyszínre, és nézze meg, valóban elveszett kedvencük-e az.

Ahogy a nő a helyszínre ért és a nevén szólította a kutyát, az farkcsóválva odament hozzá, amikor azonban magával akarta vinni, az állat nem követte őt. A nő rájött, hogy azért, mert az eb kötődni kezdett a gondozójához, Saowalakhoz is. Az egykori gazdik végül nem kényszerítették vissza magukhoz, hanem Saowalakra bízták BonBont, de rendszeresen látogatják.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top