Család

Egy héten kapta meg az egyetemi diplomáját és az érettségi bizonyítványát a 15 éves srác

Tom Jordan matematika professzor szeretne lenni, és erre minden esélye megvan, ugyanis lediplomázott az Ohio állambeli Stark State Collegeban. Csakhogy Tom még csak 15 éves, és ugyanazon a héten érettségizett, mint amikor diplomázott.
Diplomaosztás kellékei

Tom Jordan az egyetemen általános tudomány szakon diplomázott, azonban ugyanazon a héten egy másik nagy esemény is történt az életében: leérettségizett a GlenOak gimnáziumban. A fiú a Good Morning America-nak nyilatkozott, és azt emelte ki, hogy elsősorban rengeteg munka miatt büszke ezekre az eredményekre, ugyanis ha könnyen ment volna, nem értékelte volna a sikert.

Tom édesanyja, Kathy Jordan tizenegy éves korában íratta be a fiát az egyetemre, és rendkívül büszke volt arra, hogy Tom amellett, hogy az egyetemen is kiválóan teljesített, hiánytalanul teljesítette a gimnáziumi feladatait is.

„Matematikából szeretne doktorálni, mert ezt szeretné kutatni és tanítani. Ez az álma”

– mesélte a meghatódott édesanya. A menetelés a tervek szerint a Harvardon vagy a Massachussetts Institute of Technologyban folytatódhat az egyetemi diplomás Tom számára, aki szabadidejében sakkozni, énekkarban énekelni és önkénteskedni szeret, és mindig elmondja, hogy meg kell találni a helyes egyensúlyt a tanulás és a szórakozás között.

Különleges diplomások történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top