nlc.hu
Család

Rövid lábú macska

Manchester, a cuki, rövid lábú cica az internet új sztárja

Manchester névre hallgat az elképesztően édes macska, akit újabban rengetegen fedeznek fel a neten. Nem véletlenül, mert a különleges cica a skót Straight fajta és a Tacskómacska keveréke, amely helyes, rövid lábairól híres.
Mancheseter, a rövid lábú macska - Fotó: Instagram

A fekete-fehér bundájú Manchester 36 éves gazdijával, Alexander Ushakovval él Moszkvában, és jelenleg több mint 57 ezer követővel rendelkezik az Instagramon. A különleges, rövid lábakon járó skót Straight fajta és Tacskómacska keverék 2018-ban született, és 4 hónapos volt, amikor Alexander magához vette. A büszke macskatulajdonos elárulta, a cica a Manchester United iránti tisztelete jeléül kapta a Manchester nevet.

A gazdi szerint cicája különleges, többek között ezért is indított neki Instagram oldalt. A kezdeményezés szerencsére bejött, azóta mások is az ő véleményét igazolták vissza, és imádják a rövid lábú macskát. Alexander elmondása szerint rengetegen küldenek rajongói leveleket a macskájának, mert szeretnének barátkozni, és követelik az újabb és újabb cuki fotókat, videókat, posztokat.

A 2 éves Manchestert rövid lábai egyébként nem akadályozzák semmiben, sőt. A gazdi szerint egy rendkívül játékos cicáról van szó, aki ha tehetné, szinte egész nap csak játszana, és rohangálna a ház körül.

(via)

Még több különleges cica az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top