nlc.hu
Család

Mesut Özil és az SMA-beteg Zsombi

Özil is gyűjt az SMA-beteg Zsombornak

A kisfiú családja gyűjtést indított, hogy ő is megkaphassa a világ legdrágább gyógyszerét.

Zsombor szülei hónapokkal ezelőtt indítottak gyűjtést, hogy ő is megkaphassa a világ legdrágább gyógyszerét, a Zolgensmát, ugyanis a több mint 700 millió forintba kerülő szer az egyetlen esély arra, hogy kisfiú valaha lábra álljon.

Az elmúlt hetekben több híresség is felkarolta az SMA-beteg kisfiú ügyét, Gulácsi Péter a magyar válogatott kapusa például felajánlotta fel válogatottban kapott 25 millió forintos prémiumát. Ennek híre eljutott Mesut Özilhez is, és 
 ő is a gerinceredetű izomsorvadásban szenvedő Zsombi mellé állt, írja a Blikk.

Mind tudjuk, hogy a világ jobbá tétele nem egy emberen múlik. Kezdjük ennek a kisfiúnak a megsegítésével. Minden adomány számít!

– írta Instagram-oldalán a focista.

Hirtelen meg sem tudtam szólalni a döbbenettől. A magyar válogatott kapusának adománya is melegséggel töltötte el a szívünket, szerintem az ő közbenjárásának köszönhetjük, hogy Özil is felfigyelt Zsombira.

-nyilatkozta az édesanya, Burinda-Szűcs Szabina

A család az egyéb felmerülő költségek miatt pontosan 730 millió forintot gyűjt. Aktuális egyenlegük jelenleg több mint 270 millió forint. 

Mesut Özil

Mesut Özil (MTI/EPA/Federico Gambarini)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top