nlc.hu
Család

FaceApp: hihető huszonéves nő lett az 53 éves férfi

Huszonéves nőként pózol az 53 éves férfi Instagramon: az illúzió parádés

Az 53 éves férfi tavaly nyáron indított el poénból egy Instagram oldalt, ahová önmagát fiatal lánynak álcázó képeket tölt fel, a hatás pedig meglepően hihető.

Az ötvenes éveiben járó, otthonról dolgozó és sokat unatkozó nagybácsi eléggé rákapott a FaceApp használatára. Saját bevallása szerint függője lett az appnak, aminek segítségével egyrészt meg tudja fiatalítani magát úgy harminc évvel, másrészt azt is el tudja hitetni, hogy ő valójában nő – írja az odditycentral.com.

A japán férfi nem akar senkit átverni: az oldalain egyértelművé teszi, hogy ő valójában nem nő, és így is sikerült összeszednie több mint 13 ezer követőt Instagramon és 7 ezer követőt Twitteren. Elmondása szerint nagyon élvezi, hogy szelfiket készíthet magáról, amiket aztán a kedve szerint alakíthat át. A kommentelők közül sokan ízléstelennek találják, amit művel, azonban sokan vannak olyanok is, akiket lenyűgöz, hogy milyen élethű illúziót képes teremteni. Te mit gondolsz?

A FaceApp elképesztő dolgokra képes:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top