nlc.hu
Család

Ez a mancs nélkül született kiskutya otthonra lelt -videó

Ez a mancs nélkül született kiskutya otthonra lelt egy végtaghiányos kisfiúnál – videó

Nem is akárki lett a gazdája: egy kisfiú, aki lábprotézissel él együtt.
végtaghiány, kiskutya

A retriever kiskutya, akit Marvelnek hívnak, egy manccsal kevesebbel jött a világra. De ahelyett, hogy a tenyésztők lemondtak volna róla, úgy vélték, a kiskutyának különleges célja van. Így Barb Felt, a Rolling Oaks Goldens tenyésztője úgy döntött, olyan gazdát keres számára, aki szintén végtaghiánnyal él együtt. Így jutottak el a Williams családhoz, pontosabban Paxtonhoz, akinek 3 évvel ezelőtt amputálni kellett az egyik lábát.

Paxton és a kutyakölyök azóta a legjobb barátok. A fiú szülei, Stephanie és Blaine Williams imádják nézni, ahogy a különleges pár együtt küzdi le a végtagbeli hiányosság okozta akadályokat. 

A CBS Minnesota szerint Paxton koraszülöttként jött a világra, és olyan fertőzés alakult ki a lábában, amely hatására az nem fejlődött rendesen. Három évvel ezelőtt a szülei végül beleegyeztek, hogy az orvosok eltávolítsák a fiú lábát. Helyette Paxton protézist kapott, így könnyebben jár, sportol, mint korábban a beteg lábával.

Fotó: YouTube

(Unilad.com)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top