nlc.hu
Család

Téves hamvasztás

Végzetes hiba: édesanyja holttestét hamvasztották el egy másik, hasonló nevű halott helyett

Pedig az asszony kimondottan koporsóst temetést szeretett volna.

Édesanyja holttestét hamvasztották el egy másik hasonló nevű halott helyett – erről beszélt könnyeivel küszködve egy rajkai nő az RTL Híradónak.

Azt mondta, anyja a mosonmagyaróvári kórházban halt meg december 12-én, miután légzési nehézségei voltak. Az utolsó kérése az volt, hogy mindenképp koporsós temetést szeretne, mert rettenetesen félt attól, hogy elégetik. Azonban nem sokkal később felhívták az általa megbízott temetkezési vállalattól, hogy az anyja holtteste eltűnt

A vállalat dolgozói a kórház hűtőházában egy hasonló nevű, 30 évvel fiatalabb nő testét találták meg, a holttestet már napokkal azelőtt el kellett volna hamvasztani, éppen akkor, amikor a nő anyjának testét elvitték.

A nő nem tudja, mit tegyen, ügyvédet fogadott, hogy megtudja, ki hibázott. Azt mondja, csak akkor tud megnyugodni, ha megtalálta a felelőst. Az RTL Klub megkereste a kórházat, de kérdéseikre nem válaszoltak.

elcserélt holttestek, téves hamvasztás

Screenshot: RTL Híradó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top