nlc.hu
Család

Árpa Attila emiatt nem randizik

Árpa Attila a benzinárak miatt inkább lemond a szexről

Elárulta az egykori Nagy Ő, miért jár el egyre kevesebbszer randizni.

Árpa Attila bevallotta, már elkényelmesedett a randizáshoz, így nagyon sok mindennek kell megfelelnie ahhoz, hogy egyből kocsiba pattanjon egy nő miatt még akkor is, ha csak szexről van szó. Minderről Liptai Claudia új talkshow-jában, a Nő a tét-ben beszélt – írja a Blikk.

Árpa Attila

Árpa Attila már egyre kevesebbszer jár el randizni – Fotó: Sajtószoba

Nagyon ritkán történik az a klasszikus randi, ismerkedés. (…) Nekem már nagyon-nagyon nagy kell, hogy legyen az érdeklődés és a konsternációja a csillagoknak, az időjárásnak, a távolságnak és mindennek, hogy egyáltalán elinduljak egy randira. (…) K*rva lusta lettem” – árulta el az egykori Nagy Ő.

Árpa azt is beismerte, a drága üzemanyag miatt inkább lemond a szexről: “Az én koromban és kényelmemmel már egy komoly döntés felállni a jelenlegi benzinárak mellett, és Újpest végéig elmenni egy nőért azért, hogy lefektessem. Vagy gyorsan a jobb kezem segítségével mindent elintézni, és aztán visszafeküdni és folytatni a kis sorozatomat“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top