nlc.hu
Család

Ivancsics Ilona bevallotta, hol hibázott élete során

Ivancsics Ilona bevallotta, hol hibázott élete során

Ivancsics Ilona, a Szomszédok egykori Jutkája volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című adásának legutóbbi vendége, ahol őszintén mesélt magánéletéről.

Ivancsics Ilona őszintén mesélt magánéletéről, és az elmúlt időszak megpróbáltatásairól Palikék Világa by Manna műsorban.

Ivancsics Ilona magánélete

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

„15 évig volt egy magánszínházam, ami a nevemet viselte. Működik ma is, de abban a formájában, amiben volt, az megszűnt. Most estem túl azon, hogy megváltam a díszlettől, jelmeztől, kelléktől, ez volt az utolsó elengedése az előadásaimnak. A magánéletemben is változások történtek, mi a párommal ketten vittük ezt a színházat. Ő volt a motorja, én voltam a művészeti vezetője. A kettőnk gyereke volt, aztán mivel véget ért a kapcsolatunk, én már egyedül nem tudtam folytatni ezt a színházat” – mondta a színésznő, akinek egy fia van, Bence, akivel jó kapcsolatot ápol, de azt mondja, lehet, egy dologban hibázott: azzal, hogy egy kamasz gyerek mellé egy férfit hozott a házhoz, ezzel egy rivalizálást kialakítva. „Talán nem volt helyes. Az is lehet, hogy nem is kérdeztem meg Bencét. Kényes kérdés. Meg kellett volna” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top