nlc.hu
Család

Ikerpárok az óvodában

17 ikerpár kezdte egyszerre az óvodát

Ilyenre még nem volt példa.
ikerpár,

Az egyik pennsylvaniai iskolai körzet tanárai ebben a tanévben gyakrabban láthatnak duplán. Ennek az az oka, hogy 17 ikerpár kezdte el egyszerre az óvodát a Colonial School District általános iskoláiban a pennsylvaniai Montgomery megyében.

A Conshohocken, Plymouth Township és Whitemarsh Township városait kiszolgáló körzet öt általános iskolája közül háromban 34 iker-ovist fogadtak idén. A Ridge Park Általános Iskolába hét ikerpárt írattak be, a Whitemarsh-ba hat ikret, a Plymouth-ba pedig négyet.

A Philadelphiától északnyugatra fekvő iskolai körzetnél azt mondták, hogy ez minden idők legnagyobb ikerpár-számú tanéve.

Két évvel ezelőtt amúgy 15 ikerpár kezdte meg az első osztályt Skócia egyik iskolai körzetében. Akkor megírtuk, hogy a térség iskolái nem először fogadnak ilyen szokatlanul nagyszámú elsős ikerpárt. 2020-ban 9 ikerpár kezdte meg az első osztályt a Twinverclyde-nak – szójáték a körzet nevével és az angol twin, vagyis iker szóval –, becézett régióban, ahol a rekordév a 2015-ös volt nem kevesebb mint 19 ikerpárral.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top