Egészség

Halász Gábor súlyos stroke-ot kapott, másfél évébe telt, mire felépült

A Barátok közt egykori sztárja, Halász Gábor két születésnapot ünnepel, amióta túlélt egy súlyos stroke-ot – írja a Blikk.

2016. augusztus 5-én Balatonalmádiban egy fesztiválon Charlie koncertjét akarta megnézni, de hirtelen összeesett, rohammentő vitte kórházba Halász Gábort.

„Nem tudtam reagálni a mentőben, megszállt a nyugalom, és belesimultam a halálba. Lepergett minden, elfogadtam, hogy szép életet éltem, de ennyi volt… Kinéztem a csendes éjszakába, és eldöntöttem, élni akarok. Újra tanultam beszélni, járni, majd autót vezetni. Világos lett, hogy magamnak köszönhettem a bajt… Rájöttem, hogy húsz éven keresztül pazaroltam az időmet, túlhajszolva magam, mások feladatát is megoldva…. Hagytam magam érzelmileg zsarolni, sokan gépfegyverként toltak maguk előtt, hogy kiharcoljak valamit helyettük iszonyú energiákkal. Kiiktattam az életemből minden energiavámpírt” – mondta Halász Gábor, aki jobb felére teljesen lebénult, másfél évébe telt újra talpra állnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top