Egészség

Továbbadta örökbefogadott autista gyerekét az influencer, miután az több szponzort szerzett neki, mert „nehéz volt vele”

A követők cseppet sem voltak elragadtatva a nő és férje tettétől.
Továbbadta örökbefogadott autista gyerekét az influencer, miután az több szponzort szerzett neki, mert „nehéz volt vele"

Anyaságról és a családról szóló videóival lett influencer Myka Stauffer, akinek már több mint 700 ezer követője van Youtube-on.

Az ő és férje népszerűségét csak növelte, és számos szponzort hozott nekik, amikor 2017-ben úgy döntöttek, 3 gyerekük mellé örökbe fogadnak egy kínai kisfiút. Amikor megtudták, hogy a gyereket agytumorral és autizmus spektrumzavarral diagnosztizálták, nem hezitáltak, így is vállalták. Később, 2019-ben még egy gyerekük született, így már öt gyereket neveltek.

A követők pár hónapja észrevették, hogy a kínai kisfiú, Huxley az utóbbi időben nem szerepel a videókban, így az influencernek nem volt más választása, mint beismerni, hogy továbbadták a gyereket – írja a 24.hu.

A nő azt mondta, csakis a gyerek érdekeit nézték, olyan anyának adták, akinek egészségügyi tapasztalata van.

A kommentekből ítélve a követők finoman szólva sem voltak elragadtatva a tettüktől. 

(via)

(Kiemelt kép: Youtube)

Még több cikk az influencerek hátrányairól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top