Egészség

Több mint 4 hónap alatt gyógyult ki a koronavírusból egy férfi

A „Csodás Larry” névre keresztelt férfi 128 nappal ezelőtt került kórházba.
Larry Kelly

Több mint 4 hónap alatt gyógyult ki a koronavírusból egy New York-i férfi – számolt be az RTL Híradó. Larry Kelly még márciusban került kórházba, és olyan gyorsan romlott az állapota, hogy az orvosok már lemondtak róla. Mégis felépült.

A Larry-t ápoló egyik nővér elmondta, amikor hozzájuk került, először úgy tűnt, kutyabaja, ám 2 nappal később már lélegeztetni kellett. Csaknem 2 hónapig gépek tartották életbe, kómába is esett, egy ponton pedig behívták a családját a kórházba, hogy elbúcsúzzanak a beteg férfitől. Larry azonban tartotta magát ahhoz, amit utoljára üzent a feleségének: „A végsőkig fogok harcolni”.

A feleségem megmentette az életemet, amikor nem engedte, hogy levegyen a gépekről” – nyilatkozta könnyeivel küszködve a felépült férfi, aki mindössze a második beteg volt az intenzív osztályon New Yorkban, amikor kórházba került. Amikor elhagyta a kórházat, sztároknak kijáró ujjongás fogadta a kijáratnál.

Az Egyesült Államokban 60-70 ezer új beteget diagnosztizálnak naponta, és a koronavírus-fertőzésben elhunytak száma is újra emelkedik.

Kiemelt kép: RTL Híradó – videó

A legfrissebb koronavírusos-hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top