nlc.hu
Egészség

Órabérben fizeti profi ölelőjét

Ha nincs mellette a férje, profi ölelőt alkalmaz

Saskia Larsen 80 dollárt fizet óránként, hogy megöleljék, férje pedig egyáltalán nem bánja.

Az, hogy mennyire fontos számunkra az emberi érintés, azt sajnos a koronavírus-járvány többszörösen is bebizonyította, és így talán nem annyira meglepő annak a nőnek a példája, aki a Love Don’t Judge stábjának mesélt arról, hogy rendszeresen igénybe veszi a Cuddlist nevű szolgáltatást, amelynek az a lényege, hogy aki szeretné, hogy valaki megölelje, az rajtuk keresztül kibérelhet valakit, aki csillapítja az öleléséhséget. Fontos hangsúlyozni, hogy ez egy szexmentes szolgáltatás, ölelésnél több nem történik a két fél között

Saskia Larsen sok időt tölt távol férjétől, miközben színésznői karrierjét építgeti, és mivel hiányzik neki egy másik ember érintése, óránként 80 dollárt (kb. 25 ezer forintot) fizet a profi ölelőknek. Azt azért ő is elismerte, sokan biztosan furcsának találják, hogy férjezett nőként igényt tart ilyesmire, de ő nem igazán foglalkozik azzal, mások mit gondolnak róla. „Szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy a férjem nem féltékeny, be szoktam jelentkezni, szoktunk beszélni utána” – nyilatkozta Saskia, aki szerint párjának inkább az a fontos, hogy ne essen baja. „Nem szegem meg a férjemnek tett ígéretem, nem szegem meg a törvényt, egyszerűen csak szeretem azt az érzést, ami az ölelés vált ki belőlem” – tette hozzá.

Férje, Arthur is megerősítette, hogy semmi baj nincs azzal, hogy feleségét néha idegen férfiak ölelgetik, ettől ők még igenis monogám kapcsolatban élnek. Hozzátette, amikor együtt vannak, ők is nagyon sokat ölelgetik egymást, így tisztában van azzal, hogy Saskia mennyire igényli az emberi érintést.

A profi ölelőkre pedig nemcsak neki van szüksége, állítólag nagyon jól pörög az üzlet, és a kuncsaftok között nagyon sokféle ember előfordul, fiatalok, idősek, nők, férfiak egyaránt.

(via LadBible)

Ölelés

Fotó: Pixabay

A gyógyító ölelés:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top