nlc.hu
Egészség

Ez a pár rengeteget fogyott, hogy szülővé válhassanak

Ez a pár rengeteget fogyott, hogy szülővé válhassanak

A pár megdöbbentő súlytöbblettől, majdnem 200 kilótól szabadult meg, hogy gyermeket vállalhassanak.
mérleg, súly

A 37 éves Dustin Hall 317 fontot dobott le, míg , a 34 éves Raquel pedig 115 fontot fogyott, miután az orvosok elmondták nekik, hogy a ez az egyetlen esélyük arra, hogy szülők legyenek.

Végül elhatározták magukat, és alig két év alatt megdöbbentően sokat, 432 fontot, azaz majdnem 200 kilót fogytak közösen. Előtte hét éven keresztül próbálkoztak a gyermekvállalással, de sikertelenül, majd az orvosaik ajánlására megpróbáltak a súlyukon csökkenteni. Mindketten gyomorszűkítő műtéten estek át, és teljes életmódváltáson mentek keresztül.

Raquel elmesélte a FOX News-nak, hogy korábban 13 000 és 15 000 kalóriát fogyasztott, ebből csak az ebédje volt 2500 kalória. „Naponta két vagy három 2 literes üdítőt ittam” – mondta, hozzátéve, hogy manapság távol tartja magát a feldolgozott ételektől. Két és fél évbe telt, mire az  összes súlyfelesleget leadták. Dustin a magas intenzitású intervall edzéseknek és a megfelelő étkezésnek tudja be a sikeres fogyást, és szerinte az is fontos volt, hogy rájött, a folyamatos étkezéssel stresszt vezetett le. Ezt ma meditációval éri el.

Raquel a súlyfeleslege mellett policisztás petefészek-szindrómában (PCOS) szenvedett, ami megnehezíti a nők teherbe esését, ezért mindketten meglepődtek, amikor kiderült, hogy természetes úton megfogant. Mindketten úgy gondolják, hogy a közös fogyás volt a legjobb dolog, ami történhetett velük.

Itt láthattok képeket a pár fogyásáról.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top