nlc.hu
Egészség

Magyar lányé lehet a megtalált holttest

7 éve eltűnt magyar lány holttestét találhatták meg Németországban

Egy gombaszedő bukkant a 20 év körüli nőre. A családja reméli, az nem Noémi holtteste.
eltűnt lány

Eltűnt magyar lány holttestét találhatták meg Németországban. Egy fantomkép és a tetoválásai alapján próbálják azonosítani. Erdős területen, egy gombaszedő találta meg a holttestet még szeptemberben – számolt be az RTL Híradó a Blikk információi alapján. Az avarban tűz nyomaira bukkantak, a nő testén is voltak égési sérülések. A rejtélyes halálesettel a német sajtó is foglalkozik.

A német nyomozók bűncselekményre gyanakszanak. Elképzelhető, hogy a 7 éve eltűnt, akkor 17 éves magyar lány, Nagy Noémi Mercédesz holttestét találták meg. A fiatalnak a Hajdú-Bihar megyei Kokad faluból veszett nyoma. Édesanyja utoljára az eltűnése napján beszélt vele telefonon, máig hazavárja a lányát.

Az anya elmondta az RTL Híradónak, hogy jártak nála a rendőrök a Németországban talált holttest miatt. Az asszony szerint egy, korábban tőle vett DNS-minta alapján is vizsgálják a németek, hogy az eltűnt lányát találták-e meg. A holttest alapján készült fantomképet és a rajta lévő tetoválásokat is megmutatták neki. 

A fiatalról a helyiek is azt mondják, jól tanult, céljai voltak, gyerekekkel szeretett volna foglalkozni. Nem tudni, hogy önszántából ment el otthonról vagy erőszakkal vitték el.

Kiemelt kép forrása: RTL Híradó – videó

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top