nlc.hu
Egészség

Jonathan betegsége

Igazi csoda: 170 kemoterápiát kapott, végül családot is alapíthatott

Jonathan története igazi csoda.

Jonathan betegségének tünetei iskolás korában, viselkedészavarokkal kezdődtek. Többször került összetűzésbe a rendőrséggel, 5 iskolából bocsájtották el a fiatal fiút, akit az első tünetek jelentkezésekor nem vizsgálták meg, aki fájdalmát legtöbbször alkohollal csillapította.

Egy családi nyaralás után a most 32 éves fiú annyira rosszul lett, hogy lábra sem tudott állni. Az orvosi vizsgálatok kiderítették, hogy egy óriási agydaganat uralja a bal halántéklebenyét, az agynak a viselkedésért felelős részét.A fiatal fiút azonnal megműtötték, de az orvosok 30%-os esélyt láttak a túlélésre. A hét órás műtétnek köszönhetően a daganat 98%-át eltávolították, de Jonathan élete végégig kemoterápiára szorul, és a mai napig példaértékűen harcol: 32 évesen már 170 kemoterápiás kezelésen van túl.

Jonathan Jones kemoterápia

(Fotó: Jonathan Jones/Instagram)

Jonathan mindig is szeretett volna gyermeket, de erre nem sok esélyét látták az orvosok, végül mesterséges megtermékenyítéssel megszületett a kisfia, JJ.

Jonathan jótékonysági futásokon vesz részt, és saját ruhaüzletet is alapított No Brainer néven, a bevétele nagy részét olyan alapítványnak ajánlja, amely agydaganatos betegeken segít.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top