nlc.hu
Egészség

A nyolcadikról esett ki István, és csodával határos módon túlélte

A nyolcadik emeletről zuhant a mélybe István, zúzódásokkal megúszta

Egy felállványozott budapesti építkezésen történt a baleset, melynek során a nyolcadik emeletről zuhant a mélybe az egyik fiatal munkás.
Túlélte a zuhanást

Munkavégzés közben, a kora reggeli órákban megrándult a térde, amitől annyira megijedt, hogy elájult és a mélybe zuhant a nyolcadikról múlt pénteken. Hogy pontosan mi történt ezután, maga sem tudja, csak arra emlékszik, hogy amikor a földet érést követően magához tért, az ötödik emelet egyik erkélyén feküdt, idézte fel az RTL Híradónak.

Csak zúzódásokat szenvedett és a kórházból is kiengedték. Mint mesélte, nagy túlélő, öt évvel korábban karcolásokkal szállt ki egy totálkárosra tört autóból.

István hallotta, ahogy „kattan” a térde, amitől rosszullét kerülgette: „Azon nyomban leültem, vettem mély levegőket, hogy oxigént kapjon az agyam” – mesélte. Ettől kicsit jobban lett, de mikor megpróbált felállni, belenyilallt a fájdalom a térdébe és elájult, majd a mélybe zuhant.

Az ötödik emeleten tért magához. Mindene fájt, a karja zsibbadt, attól félt, hogy eltört a gerince és lebénult. A helyszínre siető mentők azonban megnyugtatták, hogy nincsen ekkora baj.

Fej- és végtagsérüléseket szenvedett, a helyszíni ellátás után viszonylag stabil állapotban szállították kórházba, ahonnan hétfő délután ki is engedték.

Nyitókép: RTL videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top