nlc.hu
Életmód
Rossz számra küldött egy fotót, egy leukémiás kisfiú életét mentette meg ezzel

Rossz számra küldött egy fotót, egy leukémiás kisfiú életét mentette meg ezzel

Nem számított rá, hogy figyelmetlenségével ekkora változást hoz valakinek.

Tony a minap érdekes sms-t kapott, melyhez fotó is tartozott. A képen egy nő állt estélyi ruhában, és valószínűleg arra volt kíváncsi, jól áll-e rajta a ruha. Ám véletlenül rossz helyre, Tonynak küldte az üzenetet.  A férfi úgy döntött, azért készségesen válaszol rá. Küldött egy képet ő is, amin gyerekei felfelé fordított hüvelykujjal mutatják, milyen jó választás a ruha, alatta ezzel az üzenettel:

„Szerintem ezt az üzenetet nem nekem akarta küldeni. A feleségem nincs itthon, ezért nem tudtam a véleményét kikérni, de a gyerekek és én is azt gondoljuk, remekül fest az estélyiben, úgyhogy ezt válassza!”

Tony ekkor még nem tudta, hogy ez a véletlenszerű cselekedet mekkora hatással lesz családja életére. A gyerekeiről küldött fotón egyik kisfia nem szerepelt, mert kórházban feküdt leukémiája miatt, akkor már egy jó ideje. A szülők saját Twitter-oldalt is készítettek a fiúnak, hogy pénzt gyűjtsenek a kezelésekre.

Miután az apa beteg kisfiáról is küldött egy helyes fotót az ismeretlen nőnek, és az kiposztolta az egész történetet az internetre, napok alatt rengeteg pénzadomány érkezett Tonyékhoz. A szülők kimondhatatlanul boldogok és hálásak a segítségért, történetük pedig jó tanulság arra, hogy nem kell mindig lecsapni a telefont, ha téves hívást kapunk. Hátha velünk is hasonlóan jó dolog történik.

Bored Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top