Életmód

Szétszedték a netezők a polihisztor Insta-influencert

A román Cristina Szeifert igazi influencer: modell, pszichológus, vállalkozó, festő és életmód-tanácsadó, azonban most komoly támadások kereszttűzébe került.
cristina szeifert, netezok

Cristina Szeifertnek több, mint 42 ezer követője van az Instagramon. A modell, pszichológus, életmód-tanácsadó nő még festő is, de ebben sokan kételkednek. Szemfüles követők ugyanis észrevették, hogy Cristina festékpalettája sosem változik, mindig csak a kész képeket mutatja meg, és általában talpig sminkben, szebbnél szebb ruhákban „fest”. Természetesen rá is zúdult Cristinára a nép haragja, sokan úgy látják, hogy rosszul tartja a palettát, valaki azt jegyezte meg, hogy azzal nem is lehet festeni, mások a ruháján buktak ki.

Természetesen Cristina is reagált az őt ért vádakra: elmondta, hogy semmi félrevezetőt nem tesz közzé és „majdnem minden festményt” ő készített…, azért nem látható piszkos ruhákban, mert ő pszichológus és modell is, így nem mutatkozhat akármiben, harmadrészt pedig sokan csak féltékenyek rá, ezért kritizálják.

Hát, nehéz igazságot tenni. Ti mit gondoltok? Tényleg kamu festő Cristina?

via

(Nyitókép:Cristina Szeifert/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top