Életmód

Sosem volt ilyen boldog Anglia legfiatalabb lottónyertese, aki mindenét elveszítette

Tizenhat évesen nyert egy rakás pénzt, egyáltalán nem tudta kezelni a helyzetet.

Callie Rogers bolti kisegítőként dolgozott Angliában nagyjából 1200 forintos órabérért, aztán 2003-ban egycsapásra megváltozott az élete: megütötte a főnyereményt a lottón, és 671 millió forintnak megfelelő összeget nyert. Ezzel a 16 éves lány lett minden idők legfiatalabb lottónyertese Angliában.

A hatalmas szerencse azonban hamar átokká vált. Annak idején nagy nyilvánosságot kapott a nyereménye, így rengeteg kértek tőle kölcsön, de senki sem adta vissza a pénzt, és rengeteg hamis barát és idegen környékezte meg.

Tinédzserként nem tudta a kezelni a helyzetet, drága ajándékokat, házat, autót vásárolt a rokonainak, kölcsönadta a hitelkártyáját, és magára is jócskán költött. Megcsináltatta a mellét, nyaralásokra és kocsikra verte el a pénzt. 21 évesen majdnem megölte magát, két gyerekét elvették tőle.

Mostanra semmi sem maradt a pénzből, a bolti fizetéséből él egy bérelt lakásban.

„Még sohasem voltam ilyen boldog”

– állítja a nő.

Saját rossz tapasztalatai miatt kampányt indított, hogy emeljék fel a lottózás alsó korhatárát 18 évre Angliában. Emellett arra biztat mindenkit, hogy tartsa titokban a szerencséjét.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top