Életmód

Talpig kék bőrszínt szeretne egy űrlényrajongó műkörmös

A kékre mondják, hogy a szomorúság színe, és a különleges kék bőrszínre vágyó nő története valójában egyáltalán nem vicces, sőt, rendkívül szomorú.
Kék bőrről álmodik

A saját magát csak körömművészként bemutató Bradfordban élő brit Lhouraii Li olyannyira rajong az űrlényekért, hogy ő maga is kék bőrszínt szeretne. Ugyanakkor a tetoválás nála szóba sem jöhet, mert fél, hogy allergiás rá. Így egyelőre beéri a kék arcfestéssel, amellyel ugyanolyan árnyalatot kölcsönöz a bőrszínének, mint például az Ötödik elem című film éneklő dívájának volt. Emellett stílusát még a Zelda legendája című retró játék inspirálta sok más mellett. 

Kiderült, a különleges stílus a körömművész számára egyfajta terápia, mert Lhouraii elmondása szerint agorafóbiája van, ami leginkább azt jelenti, hogy elviselhetetlen rettegéssel és pánikkal jár számára kilépni az utcára. Éppen ezért épített saját magának otthonra egy űrhajót, amit intergalaktikus színekkel díszített. Így nem érzi annyira egyedül magát, és olyan, mintha ő is tartozna valahova – mondja a barátjával 11 éve együtt élő fiatal nő.

Mivel az ideje 99,9 százalékát otthonában tölti, az ablakokba űrfelvételeket ragasztott, ami szintén boldoggá teszi, kicsit olyan, mintha az űrben lebegne, vagy egy űrbázison lakna. Miközben kékre festi az arcát, úgy éli meg, ettől lesz önmaga. A kékfestés mánia nála egyébként 2 évvel ezelőtt kezdődött, az előző, japán stílusa egyenes ágú folytatásaként. A kékkel kapcsolatban mindig is az volt az érzése, hogy ez az ő természetes bőrszíne, amibe egyenesen szerelmes. Korábban már kipróbált más bőrszíneket, köztük a lilát is, de eddig egyik sem jött be neki igazán. Kivéve a kéket. 

Lhouraii most dolgozik rajta, hogy leküzdje az agorafóbiáját, és ismét ki tudjon lépni az utcára, leginkább azért, hogy megnézzen egy szökőkutat, megszagolja a virágokat, majd ellátogasson egy terapeutához, illetve egy bőrgyógyászhoz, hátha tudnak segíteni rajta.

(via)

Nem ez az első eset, hogy extrém testmódosításra vágyik valaki, néhány példa ezek közül az nlc korábbi cikkeiből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top