nlc.hu
Életmód

Papírtörlőtartó polcra rögzítése

Fogadjunk, te sem tudtad, hogy így is lehet használni a papírtörlőtartót

Dobj el mindent, mert ezt a trükköt minden túlzás nélkül muszáj azonnal kipróbálnod! Helyet is felszabadíthatsz vele a konyhapulton.
Papírtörlő

A TikTok kiapadhatatlan forrása a konyhai trükköknek, és bár gondolhatnánk, hogy már mindent láttunk, szó sincs róla. A következő megoldás rengeteg felhasználó számára eddig teljesen ismeretlen volt. Sőt, ha őszinték akarunk lenni, nekünk is egészen új perspektívába helyezte a papírtörlő használatát.

A trükk mindössze annyi, hogy a szokásos asztali papírtörlőtartót egy ügyes mozdulattal a konyhaszekrény polcára akasztja, ahonnan bármikor letéphető egy újabb darab.

A @cippirippicippi felhasználó videója több mint 21,6 millió megtekintésnél jár. Ezen kívül 1,1 millió kedvelést, 129 000 mentést és 6 000 megjegyzést szerzett már. De nemcsak a számok érdekesek, hanem az a fajta döbbenet, amiről a kommentelők számoltak be.

  • Mi? Ez nem lehet igaz!
  • Esküszöm, hogy többet tanultam 2 év alatt a TikTokon, mint 12 év iskola alatt.”
  • Ma tudtam meg, hogy ez így működik. Nagyon sokat tanultam ezen a platformon.

Mások azonban úgy gondolják, hogy ez csak @cippirippicippi találmánya, és értelmetlen:

Ez klassz, meg minden, de a legtöbb embernek ajtók vannak a szekrényein” – írta egyikük, amit azzal egészített ki egy másik kommentelő, hogy: „Ha ez igaz, akkor miért van lába?

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top