Aktuális

Örökbe fogadják az összeharapdált babát

Szerencsésebbre fordulhat a kis Daniella sorsa. A kisbabát kegyetlen szülei összeverték és megharapdálták. A kicsit jószívű rokonok vennék magukhoz.

Hírsztár sorozatunk előző történetei:
Örökbe fogadják az összeharapdált babátMegszólal a West Balkán áldozatának családja 

Koporsóba akarták fektetni a magyar modell kislányt
Élni tanít a 82 éves pályakezdő
Aszfalton mentett életet a tini úszómester

Felfoghatatlan gaztettet követett el egy üllői pár kislányukon, Daniellán. A fiatal férfi, Gábor és kedvese, Vivien a gyanú szerint ütötte-verte, véresre harapta a kicsit, aki súlyos belső és külső sérüléseket szenvedett.

A baba, a kis Daniella koponyája körben elrepedt és piciny teste tele volt sérülésnyomokkal. A pici baba akkor került kórházba, amikor szájából vér szivárgott és folyamatosan sírt. A kicsit életveszélyes állapotban vitték kórházba. Még a sokat látott orvosok is megdöbbentek az eseten, nem hitték el, hogy egy „anya” és egy „apa” ilyet tehet saját gyermekével. Azonnal értesítették a rendőrséget, és a szülőket őrizetbe vették. A szülők a kihallgatás során egymást okolták a történtekért, egymásra mutogattak, mondván a másik ütötte és harapdálta a gyereket.

 

Örökbe fogadják az összeharapdált babát

A nyomozók most az amerikai kriminalisztikában már jól bevált módszerhez folyamodtak. Igazságügyi fogszakértőhöz vitték bilincsben a kegyetlen szülőket, hogy eldöntsék, kinek a foglenyomata van a kicsin.

A legfrissebb információk szerint a kis Daniellát apja harapta meg; olyan erővel mélyesztette fogsorát a csecsemő karjába, hogy a kisbabának még rugdalózón keresztül is felhasadt a bőre.

Daniella
Daniella

Azonban az még mindig nem tisztázott, hogy ki verte meg annyira Daniellát, hogy életveszélyes koponyasérülést szenvedett.
– Ügyfelemet egy brutális anyának állították be. Ő azonban első perctől állította, hogy ő nem harapott bele a kislányba. Ezt a szakértői vélemény is megerősítette – magyarázta dr. Mile Adrienn, P. Vivien ügyvédje.
A gyámhatóság eljárást indított, többen is jelentkeztek, hogy örökbe fogadnák a kislányt, aki annyira fél az emberektől, hogy ordítani kezd, ha valaki megáll a kiságyánál. Állítólag a picit a családból szeretnék magukhoz venni, és végre megadni neki azt, amit eddig megtagadtak: a szeretetet és a békés, meghitt családi légkört.

 

Baby P-t halálra kínozták a szülei
Pár éve Nagy-Britanniában nagy port kavart, hogy egy brit anya és élettársa hónapokon keresztül halálra kínoztak egy kisbabát. A kegyetlen pár fogóval lecsípte a baba körmeit, fejét éles tárgyakkal ütötték, cigarettacsikkeket nyomtak el rajta, egészen addig kínozták, míg a kis a sajtóban csak Baby P-ként emlegetett kisfiú meghalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top