Aktuális

Háromszor lopta el ugyanazt a robogót, mire lecsapott a rendőrség

Háromszor kellett ellopni egy robogót ahhoz, hogy a rendőrök elfogják a tolvajt, aki meglepő módon mindhárom esetben ugyanaz a 32 éves férfi volt. Előzetesbe kerülhet.

Hosszú és igen érdekes tanulmányt írhatnának a kriminálpszichológusok arról a 32 éves dögei férfiről, aki háromszor lopta el ugyanazt a robogót a Józsefvárosból, és csak egyszer kapták el.

A rendőrségi közleményből igen kevés derül ki az ügy részleteiről, de az biztos, hogy a gyanúsított a robogót 2016. október 24-én éjfél után lopta el először a józsefvárosi Tavaszmező utcából. Majd miután a rendőrök megtalálták, és visszaadták a tulajdonosának, 2016. november 4-én újra ellopta a kismotort, de a rendőrök másnapra visszaszerezték.

Valószínűleg vérszemet kaphatott a tolvaj, mert egy nappal később, november 5-én ismét ellopta a robogót a Tavaszmező utcából, és most egy kerületi társasház belső udvarára vitte. A rendőrök térfigyelő kamerák segítségével beazonosították, majd a Dankó utcában elfogták a visszajáró tolvajt, a robogót pedig harmadszor is visszaadták a tulajdonosának.

A 32 éves dögei férfi ellen eljárást indítottak, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top