Aktuális

Tragédia az M5-ösön: szembement a forgalommal, hárman meghaltak

Egy anya és gyermeke ült a forgalommal szemben haladó autóban.

Hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka – írja a rendőrség közleménye alapján az MTI.

A közlemény szerint hárman a helyszínen életüket vesztették, további három ember pedig megsérült.

A baleset Felsőpakony térségében történt szeptember 6-án 1 óra 45 perckor. Egy személyautó a forgalommal szemben, Szeged irányába közlekedett az autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor összeütközött egy másik autóval.

A Katasztrófavédelem honlapján olvasható, hogy a baleset következtében mindkét autó az árokba került, és mindkettő kigyulladt. A baleset helyszínelése idejére a rendőrök lezárták az autópálya érintett szakaszát, a forgalmat az ócsai kihajtónál terelték le a sztrádáról.

A Blikk információi szerint egy anya és gyermeke ült a forgalommal szemben haladó autóban, míg a másik kocsiban négy ember utazott. Az ütközés következtében az anyuka és gyermeke is meghalt, továbbá a másik autóban ülők közül is életét vesztette egy személy. A másik három utas csodával határos módon megmenekült.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTI/Lakatos Péter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top