Aktuális

Lelkileg is igyekszik kielégíteni a nőket Leónidasz, a férfi szexmunkás

Többször beszélgettem már prostituáltakkal, de eddig kizárólag nőkkel. Különbségek akadnak, de egyvalami biztosan közös a szexmunkások életében, akár nőről, akár férfiról van szó: náluk (is) lecsapódik az a rengeteg elfojtás frusztráció, ami társadalmunkat jellemzi.

Társadalmunk tele van tabukkal. Ilyen például az alkoholizmus; ha pedig egy nő iszik, akkor fokozottan ez a helyzet. Ebből a szempontból a szexmunka nagyon hasonló. Akárkit kérdezünk, jó eséllyel megesküszik arra, hogy családtagjai, munkatársai és szomszédai soha, de soha nem fizettek szexért. Nőismerőseivel kapcsolatban pedig egyenesen szégyen ilyenre gondolni. Pedig (mindenféle sztereotípiát felülírva) a gyengébbnek nevezett nem tagjai között is akad olyan, aki kinyitja a pénztárcáját azért, hogy ilyen élményhez jusson. Ebből logikusan következik, hogy akadnak olyan férfiak, akik pénzért, nem pedig érzelmek vagy ösztönök miatt fekszenek le valakivel.

A Leónidasz néven bemutatkozó fiatalemberrel a főváros egyik lakótelepén találkozunk. A környék békés, a panelházak között rengeteg fa zöldell, körben babakocsit tologató anyák és tacskót sétáltató idős nők. Beszélgetőpartnerem tulajdonképpen nem lóg ki a környezetből. Nem öltözködik feltűnően, eleinte visszafogottan beszél, abban meg nincs semmi kirívó, ha egy fiatal tetovált, és látszik rajta, hogy konditerembe jár. Pedig Leónidasz nagyon sokat tud mesélni olyan dolgokról, amik léteznek, de a „hétköznapi” világunktól távol esnek vagy legalábbis igyekszünk úgy tenni, mintha távol esnének. Saját bevallása szerint rendszeresen mozog az „éjszakában”, nem volt ritka, hogy verekedésekbe keveredett, négy évet ült börtönben embercsempészet miatt, jelenleg pedig szexmunkásként keresi a kenyerét.

Hogyan, milyen indíttatásból kezdted el ezt a munkát?

Targoncavezetőként dolgoztam építkezéseken, ez a mai napig megvan. De nem jöttem ki a pénzből. Albérletben lakom, kocsim van, a számlákat is fizetnem kell. Pont annyira volt elég a pénz, amit kaptam, hogy szűkösen megéljünk. Nagyon sok lány barátom van, aki prostituált, kurva – nevezhetjük akárhogyan. Láttam, ők mennyire jól megélnek. Innen jött az ötlet.

Mielőtt elkezdted csinálni, mit gondoltál a szexmunkásokról?

Azt, hogy jól csinálják. Nekem is jóval előbb el kellett volna kezdenem. Most vagyok harminchárom éves, másoknak ebben a korban már milliók vannak a számlájukon. Mielőtt elkezdtem csinálni, már akkor rengeteg nővel voltam együtt. Hihetetlen módon ragadtak rám. Sokszor eszembe jutott, hogy akár pénzt is kérhetnék ezért.

Ismersz más férfiakat, akik ezzel foglalkoznak?

Férfiak nagyon kevesen csinálják. Az oldalon, ahol fent vagyok, tízszer annyi nő van, mint férfi. De ők is csak Pesten, és legfeljebb néhány nagyvárosban, a jó részük pedig meleg. Egy-kettőt ismerek személyesen, de ők nagyon komoly szinten csinálják, kijárnak külföldre. Ők mindketten férfiakkal is együtt vannak, annak ellenére, hogy heteroszexuálisok. Egyikért egy amerikai milliomos havonta egyszer küld magángépet. Kimegy hozzá, aztán ott van két napot. Olyat is ismerek, akinek családja van: gyönyörű felesége és egy nyolcéves kislánya. Közben meg melegpornóban szerepel. Úgy, hogy közben heteró.

Téged is megkeresnek férfiak?

Igen, rengetegen. Többen, mint a nők, holott az adatlapomon fel van tüntetve, hogy csak nőkkel csinálom. Ennek ellenére naponta negyven pasi telefonál. Azért fizetnének, hogy engem kielégítsenek szájjal. Nem mondom, hogy nem tudnának annyit fizetni, hogy megcsináljam, mert mindent meg lehet venni. De hát nem fizetnek annyit. Létezik olyan is, hogy egy férfi kibérelne egy nőt és engem, de ezeket visszautasítom. Ilyenkor a pasi meleg, és igazából engem akar nézni. Én meg ilyenbe nem megyek bele.

De azért nők is keresnek…

Igen, és őszintén szólva válogatok, hogy kivel megyek el. Mindig kérek előre fényképet, és ha nagyon nem tetszik vagy tényleg idős, akkor visszautasítom. Megtehetem. Heti tíz kuncsaftom van átlagban, de nagyjából ugyanennyit visszautasítok. Nyíltan azért nem mondom meg nekik, hogy mi a gond. Megkapom a képet, utána még beszélgetek velük online, kérdezgetem őket, hogy mit akarnak. Terelem a témát. De aztán később küldök üzenetet, hogy mégsem érek rá. Normálisan, kulturáltan csinálom, nem kritizálom a külsejüket, nem teszem szóvá a korukat.

Amint becsukja maga mögött az ajtót, azonnal le kell vetkőznünk, lerendezni, és indulni is haza (fotó: istock)

Mesélj a vendégkörödről! Miért járnak hozzád?

Nagyrészt negyven-negyvenöt év közötti nők. Szerintem azt élvezik, hogy megkapnak egy fiatal, jóképű srácot. De sokan lelkizni jönnek. Mesélik, hogy otthon mennyire nem jó nekik. Pont ma volt nálam valaki, aki elsírta, hogy otthon négy hónapja áll a bál, mivel kiderült, hogy a férje megcsalta. A nő közben tizenhat éven keresztül hűséges volt. A pasi meg évek óta szeretőket tart. A csaj most így törleszt. Nem érzem kötelességemnek, hogy végighallgassam őket, ez nem része a szolgáltatásnak, mégis megteszem. Én ilyen vagyok. Ők meg valamiért nagyon megnyílnak, elmondanak mindent maguktól. Egy részük nekem panaszkodik, hogy otthon a férjükkel már régóta nincs szex. Nem csoda, hogy eljönnek hozzám. Persze nem mindenki lelkizni jön. Van, aki élvezi, hogy fizet, és ezért eljátszhatja a főnököt, kakaskodhat, dirigálhat. Rajtuk látszik, hogy amúgy el vannak nyomva, de itt nálam kiélhetik magukat.

Ha lelkizni akarnak, ha sokat beszélgettek, akkor kialakulhat kötődés is…

Van egy vendégem, akivel folyamatosan levelezünk. Megírja, hova megy, hogyan telt a napja. Az ilyen egy kapcsolat illúzióját keresi. De van, aki ennek pont az ellentéte. Egyik vendégem mindig két férfit rendel egyszerre. Oda kell menni, és amint becsukja maga mögött az ajtót, azonnal le kell vetkőznünk, lerendezni, és indulni is haza.

Volt már, hogy vendéged belecsúszott érzelmileg a veled való kapcsolatba?

Hála Istennek, nem történt még ilyen. Abban a pillanatban húznám le a rolót, letiltanám, megírnám, hogy ne keressen. Egyetlen családot sem akarnék tönkretenni.

És te kötődsz bármelyikükhöz?

Próbálom kizárni. De ha van ilyen, akkor tolom is el magamtól. Van egy, akinek az üzeneteit néha szabályszerűen várom. De mondom magamnak, hogy „nem, nem, ez munka, nem állhatok így hozzá”.

Ezek a nők tehát jellemzően párkapcsolatban élnek?

Zömében igen. Velem csalják meg a párjukat. De nem ritka az sem, hogy a férj rendeli meg a feleségének a dolgot. Ő azt élvezi, hogy nézi, a feleség meg úgymond „legálisan” félreléphet. De persze a legtöbb számára titok, hogy hozzám jár. Egy nő elvileg felszedhetne szexre pasit úgy is, hogy nem fizet, de az lehet, hogy szarul sül el, mondjuk a pasi nem is törődik a nő élvezetével. Meg a diszkréció miatt is inkább minket választanak. Ha mondjuk, egy bárban összejönnek valakivel, az pletykálhat róluk. Vagy pont beleszeret a nőbe, és elkezdi hívogatni telefonon. Én meg, ha véletlenül összetalálkozom velük úgy, hogy jönnek a férjükkel kézen fogva, akkor elfordítom a fejemet, nem nézek oda. Persze a legjobb barátnőiknek mesélnek, nekik sztoriznak, de mindenki más előtt titkolják.

A pénzesebb réteg fordul hozzád?

Igen, kifejezetten gazdag nők keresnek. Ha valakinek van húsz-harmincezer forintja, hogy ilyesmire költsön, az zömében nem minimálbérből él. Átlagos keresetű nők is hívnak, de aztán leteszik, sokallják az árat. Gondolj bele, akinek már háromszázezres fizetése is van, annak sincs 20-30 ezre, hogy ilyenre elköltse egy óra alatt. Már ők is megérzik hónap végén, ha ilyenre csak heti egyszer, de költöttek.

Mivel fogod meg őket, mit látnak benned?

Két nővel élek együtt, biztos tudok valamit. Pedig sok tekintetben átlagosnak tartom magam, de szexben nagyon kitartó vagyok. Sok nőismerősömmel beszélgetek. Ők mesélik, hogy az átlag férfi mennyire katasztrófa. Két perc alatt végeznek. Aztán biztos azt gondolják, hogy a nőnek is volt ugyanannyi ideje elmenni, mint nekik, szóval rendben van a dolog. Sokszor nem is akarom elhinni ezeket a sztorikat. Igazából a nők nagy része borzasztóan kielégítetlen. Meg nem is ismeri a saját testét. Nem ismerik a saját fétisüket, pedig az mindenkinek van. Aki azt mondja, hogy nincs, az vagy hazudik, vagy sok mindennel nincs tisztában saját magával kapcsolatban. Van, aki például a fojtogatásra indul be. Szarok voltak a partnerei, nem próbálgatták a dolgokat, aztán a kezeim között jön rá, hogy igazából mire vágyik.

Fizetős partnereidnek is igyekszel annyit adni, mint a komoly kapcsolataidban?

Igen, egyrészt azért, hogy visszajárjanak, másrészt meg férfiként büszkeséggel tölt el, hogy milyen jól kielégítettem őket. Egyik szex közben végig azt ismételgette, hogy „úristen”. Ezt nagyon jó volt hallani. Meg is írtam neki. Ez engem fényez, megerősít, hogy tudok valamit. Egy negyvenéves, tapasztalt nő, szilikonmellekkel, G-s Mercivel. Olyan, aki bárkit megkaphatna.

Akkor is így van, ha nem tetszenek?

Természetesen igen, mivel fizettek érte. Meg engem amúgy is az hajt, hogy a másiknak jó legyen. Látnom kell, hogy a partnerem élvezi, különben nem tudom csinálni, részemről vége van. Még olyan esetben is, ha fizet.

Ezek a nők igénylik az őszinteséget és a nyitottságot?

Nem mindig,.. Igazság szerint azt akarják, hogy halálra fényezzem őket. Ha például olyat mondanék, hogy láttam már náluk jobbat, akkor pofán vágnának, és otthagynának. Mindig meg kell találnom azt a pontot, ami jó rajtuk. Minden nőben van valami vonzó. Ha külsőre nem is, akkor is találsz bennük valamit, ha beszélgettek. Volt pár nagyon szép, kirakatbábu csajom. Velük jó sétálni, mutogatni őket. De az ágyban csak hátrafekszenek, nem csinálnak semmit. Nem biztos egyáltalán, hogy velük a legjobb a szex. De alapvetően a nők jelentős része azért fizet, hogy a pasi előadja, hogy ő mennyire jó nő. Egy fiatal srác szexel vele, ettől azt képzeli, hogy egy bombázó.

Látnom kell, hogy a partnerem élvezi, különben nem tudom csinálni, részemről vége van (fotó: istock)

Kiöregedés létezik ebben a „műfajban”? Meddig lehet csinálni?

Nyugdíjig simán lehet, ötvenes-hatvanas férfiak még képesek ilyenekre. Olyan korban még sokan aktívak, meg ugye az is számít, hogy hogyan tartja magát az illető, mennyire vigyáz magára. Eszkortnál meg nem is baj, ha valaki annyira nem fiatal. Ötvenes, gazdag nők ilyen feladatokra inkább a saját korosztályukhoz közel eső negyvenes-ötvenes férfiakat választják, nem a huszonéveseket. Persze a szexhez inkább fiatal kell nekik is.

Te voltál már csak eszkortban?

Igen, de eddig csak kétszer. Ott kell állni, mosolyogni, bemutatkozni.

Miként mutattak be?

Ez ott nem így működik. Nem kell mondani semmit. Elit társaság, mindenki tisztában van azzal, hogy miért vagyok ott. Semmit nem kell mondani, tudják, látják: gazdag, egyedülálló nő, aki minden rendezvényre másik fiatal pasival megy. Esetleg úgy mutat be, hogy a kísérőm. Ilyenkor persze elő van írva, hogy milyen ruhában illik menni, szóval az ember kibérel egy szmokingot hozzá.

A szexet elvárják?

Tulajdonképpen nem. Nekik az a fontos, hogy megmutassák a világnak: ők ezt megtehetik. Hogy van jó pár ezer forintja arra, hogy ott álljak mellette, és vigyorogjak. Ha pedig szexelni akar, akkor a rendezvény végével elvisz egy szállodába, és jól megerőszakoltatja magát.

???

Szó szerint. Ilyen nőknek sokszor a himi-humi szex már nem is kell. Egy normál együttlét számukra már nulla, semmi értéke nincsen.

A párkapcsolat és ez a munka mennyire összeegyeztethető?

Mint mondtam, én például két nővel élek együtt. Az egyik tulajdonképpen a volt barátnőm, a másik pedig a mostani. De mindkettő hozzám tartozik, mindkettő az enyém. Ha más csávójuk lenne rajtam kívül, akkor agyonütném őket. Félnyitott kapcsolatban élünk. Amikor jött a második lány, akkor volt egy kis fogcsikorgatás, de most már beletörődtek. Jól elvannak, találkozáskor szájon puszilják egymást. Egyik sem egy szégyenlős típus. A régebbi lány szétpuszilgat minket, mondja, hogy milyen boldog így, de persze belül halálosan szenved. Szerelmes, de ő olyan szolgalelkű típus, aki mindent lenyel.

Ők mit szólnak a másodállásodhoz?

Az exem dolgozós volt, ő is ebből élt. Egyébként is megmondtam, hogy csak az albérlet kétszázhúszezer, azt meg fizetni kell. Mondjuk, az egyikük most talált magának munkahelyet, a másik is keres. Ha minden jó lesz, minden beáll, akkor én is abbahagyom talán.

Ha gyereked születne, akkor abbahagynád?

Inkább még jobban belehúznék, hogy el tudjam tartani. Nagyon gyerekpárti vagyok, mindenképp szeretnék.

Titkolnád előtte, hogy mivel foglalkozol?

Azt mondanánk neki, hogy apa kamionsofőr. Nem… inkább elmondanám, igazából nincs mit szégyellnem, nincs miért titkolóznom.

Férfiasnak tartod, amit csinálsz?

A fene tudja, ezen még nem gondolkoztam. Mondjuk, ha belegondolok… oda lehet állni, és utánam lehet csinálni. Mert ebben a szakmában teljesíteni kell, a nő azért fizet. Rengeteg nővel vagyok együtt, kielégítem őket. Azt hiszem, igen, akkor férfias dolog.

Lenne hiányérzeted, ha abba kellene hagyni valami miatt?

Persze, hiszen én is élvezem. Mindenki azt hiszi, hogy ez egy egyszerű munka, de nem. Nagyon sokat kell írni, kommunikálni kell. Oda kell figyelni ezekre a nőkre, végig kell hallgatni őket. Ha ezt nem nyújtod nekik, akkor keresnek mást.

12 főbűn az nlc.-n

Az nlc új sorozatában azokról a főbűnökről szeretnénk beszélni tabuk nélkül, amelyek részei a mindennapjainknak, mégis valamiért szemlesütve emlegetjük őket, mintha igazi bűnösök lennénk. Ez persze nem egy nagy online búcsúcédula-börze, senkit sem szeretnénk feloldozni. Egyszerűen arról van szó, hogy ideje nyíltan beszélni arról, hogy vannak bőven gyengeségeink, amit hol elég elfogadni, hol pedig érdemes mélyrehatóbban foglalkozni vele. Így hát 12 hónapon át minden hónap utolsó péntekét a bűneinknek szenteljük. Az első hónap a féltékenységé volt, a második, az augusztus a pazarlásé, a harmadik, a szeptember pedig a paráznaságé.

Nem lesz részed jó szexben, ha soha nem beszélsz róla

A paráználkodásban és a kivégzésekben egyaránt nagy örömét lelte a római szexcsászárnő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top