Aktuális

Erőszakkal rángatta ki a padból diákját a hitoktató – videó

A tanár nem érzi magát bűnösnek.

A közösségi hálón terjed az aranyosmaróti Műszaki Szakközépiskolában készült videó, melyen az látható, hogy a hitoktató erőszakkal kihajítja az egyik diákját az óráról, adta hírül Parameter.sk.

A videóban szereplő tanár, aki egyben városi képviselő is, azzal védekezett, hogy a felvétel  két évvel ezelőtt készült, és ő senkit sem bántott. 

Mindenki azon csodálkozik, hogy mit kellett elkövetnie a diáknak, hogy ennyire kihozott a sodromból – közölte Pavol P. pedagógus, aki azt állítja, a fiú szándékosan provokálta, ezért dobta ki az óráról. – Az ügyet elrendeztük, a fiú beírást kapott a magaviselete miatt, majd átesett egy drogteszten is, utána semmilyen problémám nem volt sem vele, sem mással.

A szülők azonban másképp látják: „Önök szerint ez normális? Ebbe az iskolába jár a fiam, és megdöbbentett, amit a videón láttam. Fő, hogy a hitoktató részt vett az Élet menete felvonuláson, nagy katolikus, és ezt teszi egy gyerekkel” – elégedetlenkedett egy édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top