nlc.hu
Aktuális

Elfogták a pécsi férfit, aki bántalmazta volt feleségét

Bántalmazta, pisztollyal és késsel fenyegette volt feleségét, elfogták

Többször bántalmazta volt feleségét egy férfi Pécsen, elfogták.
Rendőrség sziréna

Egy pécsi nő tett feljelentést, hogy az elmúlt napokban a volt férje a családi házukban többször bántalmazta, fegyvert tartott a fejéhez, kést szorított a torkához. Emellett összetörte a telefonját, és az autóját is megrongálta.

A pécsi nyomozók a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével augusztus 10-én a háznál elfogták a 47 éves férfit. A házkutatás során egy gáz- és riasztófegyvert foglaltak le. Kiderült, hogy a bántalmazások során a nő könnyebben megsérült – számolt be a Police.hu.

A férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Kapcsolati erőszak elkövetése miatt nyomoz ellene a Pécsi Rendőrkapitányság.

 

Ha bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válsz, jogod van a segítségre. Ha sérelmedre bűncselekményt követtek el, jelentkezz bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyél bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Kiemelt kép: iStock)

Még több cikk a kapcsolati erőszakról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top