nlc.hu
Aktuális

Gördeszkás baleset

Nagyot esett a teherautóba kapaszkodó gördeszkás a Szabadság hídon – videó

Mostanában egyre többször szórakoznak azzal a fiatalok, hogy a kisteherautók platójába kapaszkodva utaznak. Hajszálon múlott, hogy nem lett tragédia.

A Bpautósok tette közzé azt a videót, amelyen két felelőtlen fiatal egy kisteherautó platójába kapaszkodva utazott úgy, hogy talán a sofőr nem is tudott róluk. Szerencsére baleset nem történt, nem úgy, mint a gördeszkás srác esetében, aki egy szintén egy teherautóba kapaszkodva vitette magát a Szabadság hídon.

Kisteherautó platójába kapaszkodva utazott a gördeszkás, balesete lett

Forrás: Youtube, bpautosok.hu

A portál szerint gördeszka közúti használata már önmagában rejt veszélyeket, de amit ez a srác művelt a Szabadság hídon, az egész egyszerűen elképesztő.

A felvételen egyébként látszik, hogy a szerencsétlenül járt ember feje kis híján az útpadkának csapódik, ami akár végzetes sérülést is okozhatott volna.

Tavaly egy gördeszkás az autók között, az egyik sáv közepén haladt a forgalommal szemben a Könyves Kálmán körúton. A közlekedők hitetlenkedve nézték a veszélyesen manőverező férfit. 

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top