Gasztro

Tétova ínyenc tavaszi, tárkonyos halragu levese

A spárga kötelező hozzávaló benne. Készítsétek el ti is ezt a finom levest!

Zsenge tavaszi zöldségek, friss hal (most ponty, de más is jó) és friss, aznap szedett tárkony-ez ennek a levesnek a lényege. Amúgy a tárkonyos csirkeragu leves mintájára készül, a spárga pedig kötelező elem ebben az időszakban – kezdi receptjét a Caféblog bloggere, Tétova ínyenc.

Hozzávalók:

  • 30 dkg pontyfilé
  • 3 újhagyma
  • kevés olaj
  • 1 kötés új sárgarépa
  • 1 kötés új petrezselyem
  • 2 zellerszár
  • 1/2 kötés zöldspárga
  • 1 dl tejszín
  • 2 ek rizsliszt
  • 1/2 citrom
  • 4 szál tárkony

Az elkészítési módért látogasd meg Tétova ínyenc Caféblog oldalát. 

(Kiemelt kép: Tétova ínyenc)

Egy kis desszert a laktató leves után?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése