Horoszkóp

A rúnák jóslata szerint augusztusban learathatja a Bak a babérokat

A Bak csillagjegy ebben a hónapban saját bőrén is megtapasztalhatja, hogy az ellentétek tényleg vonzzák egymást, és ezekből a találkozásokból kivételes dolgok sülhetnek ki. Vajon mi vár a Bak jegyében születettekre? Kiderül a rúnajóslásból...

A rúnák titkos jeleit jóslásra is kiválóan lehet használni, a különleges szimbólumok ugyanis az elkövetkező időszakra is adhatnak némi iránymutatást. A Bak csillagjegy rúnája augusztusban a Kenaz, ami a megértés és az inspiráció rúnája. Szerencseszáma a 6, színe pedig a sárga. A hozzáértők úgy tartják, ez a rúna mindent új megvilágításba helyez, a belőle áradó fény pedig segít elűzni a negatív erőket.

runa runajoslas bak csillagjegy horoszkop elorejezes augusztus

Augusztusban a Bak mottója: az ellentétek vonzzák egymást – Thinkstockphotos

A rúna üzenete a Bak csillagjegynek

Bak jegyűként nagyon másként gondolkozol, mint akikkel szorosan együttműködsz nap mint nap, ami éppúgy érvényes a munkádra, mint a magánéletedre. Most még fontosabb, hogy tudatosan törekedj a békére, a megoldásokra, így hozhatod ki ugyanis a lehető legtöbbet a problémás vagy konfliktusokkal terhelt helyzetekből. Ebben nagy szerepe lesz a Kenaz rúnának, amely képes távol tartani az ártó energiákat.

Amellett, hogy a Kenaz rúna segít tisztán látni a zűrzavaros helyzetekben, különleges ötleteket ébreszthet fel benned. Ne lepődj meg, ha augusztusban szikraként pattannak ki fejedből a jobbnál jobb ötletek. A rúna legfontosabb üzenete erre a hónapra, hogy érdemes mindent több nézőpontból megközelítened, mert a felszínes szemlélődés mellett épp a lényeg marad homályban. Ha mostanában fontos döntést kell hoznod, kérd az égiek segítségét, hogy a Kenaz rúna minden apró részletre ráirányíthassa a figyelmedet. A siker biztosan nem marad el…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top