Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek felejthetetlenek

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül nyomot hagynak benned. Már az első találkozás is felejthetetlen, ha pedig átéled velük a szerelmet, soha többé nem leszel ugyanaz, mint aki előtte voltál. Vajon te is köztük vagy? És a párod? Kiderülnek a részletek a horoszkópból.

A Kos

felejthetetlen csillagjegyek kos horoszkópA Kos már az első pillanatot hihetetlenül emlékezetesen indítja. Feltűnő és lenyűgöző, nem lehet őt nem észre venni. Tökéletes testformája, igéző pillantása magával ragadó. Nem mellesleg rendkívül energikus, lelkes, szenvedélyes csillagjegy. Az biztos, hogy a vele való találkozást nem könnyen felejted el. Ha később felhív, nyert ügyed van.

Az Oroszlán

felejthetetlen csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán testtartása fenséges, megjelenését lehetetlen szó nélkül hagyni. Ő a karizmatikus ember tökéletes példája, hiszen mind a megjelenése, mind a személyisége magával ragadó és lenyűgöző. Bárhol is jelenik meg, belépőjét senki sem felejti el, ahogyan kedvességét, megnyerő és szerethető stílusát sem. Ő is könnyedén hagy nyomot benned.

A Skorpió

felejthetetlen csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió megjelenése átlag feletti. Elképesztően szexi csillagjegy mind a megjelenésében, mind a kisugárzásában. Árad belőle az erő, a kezdeményezés, a gyakorlatiasság. Pontosan tudja, mit és hogyan szeretne az életében. Intelligens, mély érzésű, tudja, hol húzódnak a határai. Egyszerűen lehengerlő. Nem könnyű szabadulni a vonzerejétől.

A Nyilas

felejthetetlen csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas második neve lehetne az eredetiség, míg a harmadik a sármosság. Nagyon sokan kedvelik őt, hiszen valóban nagyon szerethető csillagjegy. Független és magabiztos típus, optimista és mindenkor vidám, így az sem véletlen, hogy szinte befúrja magát a bőröd alá, miután megismerted.

A Vízöntő

felejthetetlen csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő senkihez sem fogható egyéniség. Már az első találkozáskor is észrevehető, mennyire jóindulatú, intelligens és szellemes típus. Kreativitása, megmagyarázhatatlan kisugárzása nagyon vonzó. Sajátosan gondolkodik, egészen más oldalról látja a világot, mint a többiek, ezért nem is mindig egyszerű őt követni. Az viszont kétségtelen, ő is nagyon erős nyomokat hagy benned.

felejthetetlen csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon mély nyomokat hagynak a többiekben (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top