Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek házasságot köthetnek 2019-ben

Ezeknek a csillagjegyeknek 2019 mágikus évnek ígérkezik a szerelemre nézve. Csupa pozitív fordulatra számíthatnak a párkapcsolatuk terén, ami akár olyannyira is elmélyülhet, hogy házasságra kerüljön a sor. Most kiderítheted, köztük vagy-e!

A Skorpió házasságot köt 2019-ben

házasság horoszkóp 2019 skorpió csillagjegyHiába élsz komoly kapcsolatban, Skorpió jegyűként még mindig úgy érzed, nem sikerült teljesen kitárulkoznod a párod előtt. Nem véletlen, hiszen nem könnyen nyílsz már mások előtt. Jövőre mindez megváltozhat és végre leomolhatnak az érzelmeidet övező falak. A kapcsolatod még komolyabbra fordul, a csillagok szerint könnyen lehet, 2019-ben kimondod a boldogító igent.

házasság horoszkóp 2019 csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek házasságot kötnek 2019-ben (Thinkstockphotos)

A Nyilas oltár elé áll 2019-ben

házasság horoszkóp 2019 nyilas csillagjegyNyilas jegyűként eddig inkább a független és spontán élet mellett szavaztál, de az utóbbi időben mintha egyre inkább arra vágyódnál, hogy megállapodhass a párod mellett. A csillagok állása szerint 2019-ben boldogan rászánod magad az elköteleződésre, és rábólintasz, hogy oltár elé állj a szerelmeddel. Alapból is csodás év előtt állsz, szóval a döntésedet biztosan nem bánod meg.

A Halak is kimondja a boldogító igent 2019-ben

házasság horoszkóp 2019 halak csillagjegyHalak jegyűként előre gratulálunk neked, hiszen nagy esélye van rá, hogy 2019-ben oltár elé állhass, és kimondd te is a boldogító igent a szerelmednek. Nagyszabású, álomesküvőre számíthatsz, ami csak a kezdete annak a tündérmesének, amiről egész életedben álmodoztál. A házasság végre a stabilitást, a valódi és igaz érzelmeket is elhozza az életedbe.

relrules

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top