Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nagyon másnak mutatja magát, mint aki valójában

Aki azt a benyomást akarja kelteni, hogy ő teljesen más, mint amilyen valójában, gyakran mondják, hogy „pozőr”. A viselkedés hátterében kisebbségi komplexus, önbizalomhiány vagy megfelelési vágy állhat. Ezek a csillagjegyek a leginkább hajlamosak a pózolásra. Vajon te is köztük vagy?

A Nyilas

nyilas horoszkóp álarc csillagjegyekMivel a Nyilas szeret új dolgokat kipróbálni, gyakran kerül olyan helyzetbe, amikor úgy kell helytállnia, hogy valójában semmi tapasztalata sincs az adott területen. Ilyenkor simán blöfföl: eljátssza, hogy ő az, aki nagyon is ért az adott feladathoz. Nála az is simán megesik, hogy turistaként helybélinek tetteti magát egy idegen helyen.

Az Ikrek

ikrek horoszkóp álarc csillagjegyekAz Ikrek személyisége alapból kettős, és gyakran úgy váltogat a két énje között, hogy észre sem veszi, saját magának ez fel sem tűnik. Szóval valójában nem színlel semmit, csak lehet, hogy épp a környezete számára villant fel magából valami merőben új és ismeretlen oldalt.

álarc csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mást mutatnak, mint akik valójában (iStockphoto)

A Rák

rák horoszkóp álarc csillagjegyekA Rák gyakran nem állja meg, hogy ne akarjon ő is az elismerésből. Az ő szájából sokszor hallani az én is pont ezt akartam mondani vagy az éppen ugyanerre gondoltam frázisokat. A lényeg, hogy hogy tudassa magáról: ő is legalább olyan okos és különleges, mint akivel beszélget.

Az Oroszlán

oroszlán horoszkóp álarc csillagjegyekAz Oroszlán minden figyelmet magának akar, és mindent meg is teszt azért, hogy megkapja. Tipikusan ő az az ismerős, aki mindent kitesz a közösségi médiára, ami szép és jó az életében, vagy úgy beszél a félismerőseiről, mintha ezer éves barátai lennének.

A Mérleg

mérleg horoszkóp álarc csillagjegyekA Mérleg inkább igazat ad, minthogy ellentmondjon. Csakhogy így könnyen rásülhet a megjátszós bélyeg. Pontosan tudja, hogy a konfliktushelyzetekben így viselkedik, mégis nehezen változtat, mert tényleg sokkal egyszerűbb helyeselni, mint vitatkozni vagy érvelni a többiek ellenében.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top