Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a barátságai erősebbek, mint a párkapcsolatuk

Amilyen jól helytállnak barátként, olyan nehezen menedzselik a párkapcsolataikat ezek a csillagjegyek. A romantikánál sokkal jobban beszélik a barátság nyelvét, most pedig utánajártunk, mi állhat ennek a hátterében.

1. Ikrek

csillagjegyek barátság párkapcsolat ikrek horoszkópAz Ikrek nyitott, jókedvű személyisége miatt nagyon sok barátra tesz szert, akik mind szívesen töltik vele az időt. Nagyon könnyen ismerkedik, mindig vevő az új dolgokra és a társaságra, de ez a folyamatos mehetnék nem tesz jót a párkapcsolatának. Ahogy úgy érzi, kicsit unalmasabb és kiszámíthatóbb az élete, szíve szerint máris állna is tovább.

2. Szűz

csillagjegyek barátság párkapcsolat szűz horoszkópA Szűz hűséges, megbízható és segítőkész, akire mindig számíthatnak a barátok. Míg a barátságaiban elfogadó, a párkapcsolataiban már előtűnik a perfekcionizmusa: a tökéletesnél nem éri be kevesebbel, vagy ha mégis, sokat kritizálja a párját, amivel könnyen elüldözheti őt maga mellől.

csillagjegyek barátság párkapcsolat horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szuper barátok (iStock)

3. Bak

csillagjegyek barátság párkapcsolat bak horoszkópA Bak főleg a karrierje miatt tart igényt a kiterjedt baráti hálóra. Az ő számára mindig az előrejutás áll az első helyen, nem az érzelmek. A társaságához sokkal lojálisabb tud lenni, mint egyetlen emberhez, pedig létezik olyan társ, aki nem húzza vissza, hanem finom támogatja őt a háttérből a céljai elérésében.

4. Vízöntő

csillagjegyek barátság párkapcsolat vízöntő horoszkópA Vízöntő nyitott, megbízható, és nagyon elfogadó a barátaival szemben. Magas intelligenciájának hála, mindenkivel tiszteletteljes, de a szerelem terén sok nehézséggel szembesül. Az érzelmeit éles eszén szűri át, és nem engedi elhatalmasodni magán, ezért gyakran szándékosan eltaszítja magától a párját, akihez pedig valójában nagyon is gyengéd érzések fűzik.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top