Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek könnyen megy az önfegyelem

Ezeknek a csillagjegyeknek olyan az önfegyelmük, ami szinte már szupererővel ér fel. Ők nagyon ritkán esnek kísértésbe, és még ritkábban cselekszenek anélkül, hogy előtte ne számolnának el magukban legalább tízig. Vajon te is köztük vagy?

1. Bak

fegyelmezett csillagjegyek bak horoszkópÖnfegyelem nélkül a Bak nem lehetne olyan szorgalmas és elhivatott, mint amilyen. Őt nem érdekli a szenvedés, a küzdelem, neki mindenkor a célja lebeg a szeme előtt. A Bak sokszor felidézi, miért olyan fontos számára a siker, és ez a tudatosság segíti a céljai megvalósításában.

2. Vízöntő

Ezeknek a csillagjegyeknek könnyen megy az önfegyelemA Vízöntő szeret olyan szokásokat kialakítani, amiktől jobban érzi magát. Ezért szívesen étkezik egészségesen, vagy mozog, sportol rendszeresen, sőt lehetőség szerint mindig ugyanabban az időben. Pontosan tudja, hogy önfegyelem nélkül nem tudná kihasználni a kreativitását, mert elveszne a gondolatok tengerében.

fegyelmezett csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek öntudatosak és fegyelmezettek (iStock)

3. Oroszlán

fegyelmezett csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán szívesen kipróbál olyan helyzeteket, amelyek próbára teszik az akaraterejét. Például, amikor fogyókúrázik, és a diétás étkezés után éhes marad, bevett trükkje, hogy vár öt percet, és csak akkor nyúl repetáért, ha valóban enne még néhány falatot. Elképesztő akaraterejével, önfegyelmével bármit elérhet és megvalósíthat.

4. Szűz

fegyelmezett csillagjegyek szűz horoszkópA Szűzet jegyet olyan fokú önismeret jellemzi, aminek hála, pontos képe van az erősségeiről és a gyenge pontjairól is. Alapból is nagyon fegyelmezett csillagjegy, az egészsége különösen fontos számára, ezért tudatosan alakítja, formálja úgy az életmódját, hogy a kísértések lehetőségét messze elkerülje, így azt sem érzi, hogy bármiről le kellene mondania.

5. Rák

fegyelmezett csillagjegyek rák horoszkópA Rák jegynek azért megy könnyen az önfegyelem, mert nem görcsösen áll hozzá: ha elgyengül, megengedi magának, hogy azt tegye, amire abban a helyzetben szüksége van. És pontosan emiatt fordul elő olyan ritkán, hogy elcsábulna, mert számára nincs tiltott gyümölcs, így valójában sóvárognia sem kell semmiért.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top