Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. április 29. – május 5.: Félbevágja a hetet a május

Zsinórban a harmadik négynapos munkahét előtt állnak a csillagjegyek. Ezúttal az extra pihenőnap a hét kellős közepére, szerdára esik. Május 1. napja kettévágja a hetet. A horoszkóp szerint meg is érzi majd mindenki...

Heti horoszkóp: KOS

kos heti horoszkópSorban ez már a harmadik rövid munkahét. Most a szerdai, május elsejei ünnep miatt. A hét elején, április utolsó napjaiban a Halak Hold szerint jócskán le leszel lassulva, ne is erőltess semmit. Szerdán a Kos Holdnak köszönhetően magadra találsz. A hét második felében ezerrel pörögsz, és mindent pikk-pakk elintézel. Érdemes ide időzítened a nehezebb ügyeket. A péntek kiemelkedően sikeres napnak ígérkezik dupla szuper fényszögek szerint. A hétvége az újhold jegyében telik, ami új lehetőségeket szimbolizál a pénzügyek terén.

Heti horoszkóp: BIKA

bika heti horoszkópÁprilis utolsó két napján a bolygók olyan barátot jeleznek, aki sokba kerülhet, ha nem tudsz nemet mondani neki. Szerda ünnep, a Kos Hold aktív pihenést javasol számodra. Ha otthon maradnál és lustálkodnál, csökken az energiaszinted. Csütörtöktől rákapcsolhatsz, de számíts nehezítő körülményekre! Ezek miatt kár lenne felhúznod magadat. Május első hétvégéje valódi ajándékot hoz neked: vasárnap hajnalban újhold lesz a Bikában, ami az év legjobb esélye számodra, ha mersz újítani, megújulni.

Heti horoszkóp: IKREK

ikrek heti horoszkópTe már hétfőtől egyre erősebben érzed azt a Mars–Jupiter-szembenállást, ami csak vasárnap éjjel lesz pontos. Ez rányomhatja a bélyegét az egész hetedre, mert ingerlékeny és intoleráns lehetsz tőle. Bármikor bárkivel összetűzésbe keveredhetsz, pedig jobb lenne megelőznöd mindezt. Kedden erre nem sok esélyed nyílik, de szerencsére május első napjaiban kapsz baráti segítséget a Kos Hold és a pénteki tripla szuper fényszögek (Merkúr–Jupiter, Hold–Merkúr, Hold–Jupiter) szerint. Kérdés, hogy észreveszed-e…

heti horoszkóp 2019. április 29-május 5.

Május elseje kettévágja a hetet (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

rák heti horoszkópKedden hátráló, vagyis retrográd mozgásba kezd a Szaturnusz, ami régi ember és/vagy helyzet visszatérését szimbolizálja. Valójában nem azzal van baj, hogy visszatér, hanem ha miatta borús hangulatba kerülsz. Ha kedvetlenné válnál, kezdd a legnehezebbel: bocsáss meg magadnak! Május 1-jén, szerdán visszatér az optimizmusod. Csütörtöktől egyre nagyobb lesz a munkabíró képességed, amit értékelni fog a főnököd. Május első hétvégéje eszményien sikerül, ha vasárnap, újhold napján szánsz időt a jövőd tervezésére.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópA hét elején, április utolsó napjaiban a szerdai ünnep előtt okosan kell költekezned, a Hold ugyanis felesleges kiadást mutat. Szerda délelőtt (Merkúr–Szaturnusz) és csütörtökön este (Merkúr–Plútó) lesz két nehéz fényszög, ami kommunikációs nehézséget jelez. Majd pénteken a tüzes jegyekben járó bolygók (Merkúr–Jupiter, Hold–Merkúr, Hold–Jupiter) szuper fényszögeinek köszönhetően szuper formába jössz, amit karrierépítésre fordíthatnád. Érik ugyanis egy új állás, amit a vasárnapi újhold is megerősít.

Heti horoszkóp: SZŰZ

szűz heti horoszkópNe lepődj meg, ha a hét elején sok fura embert kell elviselned, többnyire azért, mert figyelmetlenek. Szerdán szerencsére zárva lesznek az üzletek, ami azért is jó hír számodra, mert hajlamos lennél költekezni a Kos Hold szerint. Sajnos ez a veszély még csütörtökön és pénteken is fennáll. Észnél kellened, ha nem akarsz mínuszba kerülni rögtön a hónap elején. A hétvége kedvező égi eseménye a vasárnap hajnali újhold lesz, a kedvezőtlen meg a vasárnap éjjeli Mars–Jupiter-szembenállás. Ne ess szét!

Heti horoszkóp: MÉRLEG

mérleg heti horoszkópAz egész heted hangulatát meghatározza, hogyan oldod meg azokat a rázós szituációkat, amelyeket két kritikus konstelláció mutat szerdán (Merkúr–Szaturnusz) és csütörtökön (Merkúr–Plútó). A magánéleted borulhat fel néhány meggondolatlan kijelentés miatt. Te nem beszélhetsz mások helyett diplomatikusan, viszont diplomatikusan reagálhatsz. Szerencsére hétvégére elsimulnak a feszültségek. A vasárnap hajnali Bika újhold új fényben világítja meg az egész helyzetet. Ha kellően nyitott vagy, meglátod a megoldást is.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópSzerencsés vagy, mert míg mások alig várják a szerdát már a hét elején, és panaszkodnak, addig te jól érzed magad a bőrödben. Szerdán nem bírsz magaddal annyi energiád lesz. Menj sportolni, futni, kirándulni! Generátorként működsz, minél többet mozogsz, annál több energiát gyűjtesz. Még jó, hogy ez folytatódik csütörtökön és pénteken is. A hétvége szóljon a szerelemről. A vasárnap hajnali Bika újhold új szerelmet hozhat neked. Ha egyedül élsz, vagy ha a párkapcsolatod kihűlőben van, egy új ember jön.

Heti horoszkóp: NYILAS

nyilas heti horoszkópIgaz, csak vasárnap éjjel lesz egy Mars–Jupiter-szembenállás, de téged már a hét elejétől irritálhat. Emiatt nem csoda, ha idegesen reagálsz szinte mindenre és mindenkire. Ebben a puskaporos hangulatban összetűzés robbanhat ki. Ezt kéne megelőznöd. Kedden sajnos nem sok esélyed lesz rá. Még jó, hogy a péntek kivételesen szerencsés napnak ígérkezik a szuper konstellációk szerint. Majd a vasárnap hajnali Bika újhold új ötleteket hoz, amelyek megoldást jelenthetnek a konfliktus orvoslására is.

heti horoszkóp 2019. április 29-május 5.

Elsimítja a problémákat a Bika újhold (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

bak heti horoszkópKeddtől megrohannak az emlékek. A Bakban járó Szaturnusz retrográdba fordul. Kérdés, ez visszaránt-e téged a múltba, elszomorít-e, vagy a nosztalgiázás inkább melengeti a szívedet. Ügyelj rá, hogy az utóbbi domináljon. A szerdát töltsd a családoddal – javasolja a Kos Hold. Gyorsan rohan az idő, ezért ki kell használni minden lehetőséget, hogy együtt lehessetek. Csütörtökön és pénteken nem lesz könnyű a munkádra koncentrálni a tüzes jegyekben járó bolygók szerint. Majd a vasárnapi Bika újhold újításra késztet…

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópA hét elején kell megoldanod a bevásárlást, mivel szerdán minden bolt zárva lesz. Vigyázz, mire adsz ki pénzt kedden, könnyen lehet, romlott vagy sérült árut veszel. Dupla rázós fényszög (Hold–Mars, Hold–Jupiter) lesz az égen, ami anyagi veszteséget jelöl. Csütörtökön és pénteken is járj nyitott szemmel és füllel, mert fontos hírek érkeznek. A hétvégét a vasárnap hajnali Bika újhold határozza meg, ami neked családi és/vagy ingatlanügyekben hoz újdonságot. Elsőre nem lesz kedvedre való. De csak elsőre…

Heti horoszkóp: HALAK

halak heti horoszkópHihetetlen pontosan működik az intuíciód a hét elején a Halak Hold és Neptunusz szerint. Érdemes komolyan venned. Kedden délután és este megsértődhetsz a dupla kellemetlen fényszög (Hold–Mars, Hold–Jupiter) hatására. Szerdától erősebbnek fogod érezni magad, csütörtökön folytatódik ez a remek széria. Pénteken kiváló konstellációk (Merkúr–Jupiter, Hold–Merkúr, Hold–Jupiter) mutatják, hogy anyagi előnyhöz juthatsz a kiváló teljesítményednek köszönhetően. Hétvégén a vasárnapi újhold segít, ha újítani akarsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top