nlc.hu
Horoszkóp
Ezt a 4 csillagjegyet mindenki szereti

Ezt a 4 csillagjegyet mindenki szereti

Vannak megosztó személyiségek, és persze olyanok is léteznek, akiket furcsa módon mindenki egyformán nagyon szeret. Ez a 4 csillagjegy az utóbbiról ismert, őket minden társaságban egyformán kedveli mindenki. Lássuk, mi a titkuk!

1. Az Ikrek

szerethető kedves csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek mellett lehetetlen unatkozni. Még ha kicsit túlpörög, és már az agyadra is megy, azt is valahogy szerethetően teszi. Nem haragtartó típus, és nem is egocentrikus, ráadásul kiváló hallgatóság. A párkapcsolataiban nagyon jól tud alkalmazkodni, kompromisszumot hozni, miközben a szenvedélyt is életben tartja. Ezért is annyira szerethető csillagjegy.

2. A Rák

szerethető kedves csillagjegyek rák horoszkópA csillagjegyek közül a Ráknak van a legtöbb energiája és igénye, hogy szeretetet adjon és fogadjon. Bár nehezen nyílik meg, ha megtette, egész életre a szívébe zár. Önzetlenül, elhivatottan és szívvel-lélekkel szeret, törődik és bízik benned. Lehet, elsőre nem mindig értékelik őt, de idővel mindenki ráébred, egy valódi barátra mindenkor szüksége van.

szerethető kedves csillagjegyek horoszkóp

Mindenki szereti ezeket a csillagjegyeket (iStock)

3. A Mérleg

szerethető kedves csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérlegnek megvan a képessége, hogy könnyedén elcsavarja a másik ember fejét. Nem is érted, miért, de pillanatok alatt rabja lettél, szinte mágnesként vonzódsz hozzá – akár barátságról, akár párkapcsolatról legyen szó. Kisugárzása mellett azt is észreveheted, mennyire szenvedélyesen tölti az idejét azokkal a barátokkal, a párjával, akik a legközelebb állnak a szívéhez.

4. A Szűz

szerethető kedves csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz mindenkor a szívén viseli barátai sorsát: mindenkit arra sarkall, hogy önmagából a lehető legjobbat, legtöbbet hozza ki, őszinte, és ott segít, ahol csak tud. Mielőtt valóban megismernéd őt, lehet, úgy tűnhet, folyton meg akar változtatni, pedig esze ágában sincs. Idővel rájössz, mennyire hálás lehetsz, amiért ő is az életed része.

herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top