Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek lesz mire büszkének lenniük ezen a héten

Bár ez a mostani júliusi hét valójában senkinek sem igazán könnyű, ezek a csillagjegyeknek mégsem lesz okuk a panaszra. Sőt, ők azok, akik valóban büszkék lehetnek a teljesítményükre. Te is a hét nyertesei között vagy? A horoszkópból kiderül.

Feszültségekkel teli hét vár a csillagjegyekre, hiszen a telihold és a részleges holdfogyatkozás mellett számos kellemetlen fényszöget mutat a horoszkóp. A csillagok ugyan nem nagyon kedveznek ezen a héten a szerencsének, de azért még ebből a nehezebb időszakból is ki lehet hozni a lehető legtöbbet. Ezeknek a csillagjegyeknek mindenképpen lesz okuk, hogy valóban büszkének érezhessék magukat. Nos, milyen lehetőségeket jelez a horoszkóp?

A Bika rájön, mennyire szép a világ

Kedves Bika! A keddi részleges holdfogyatkozás és a telihold rád nem hat oly negatívan, mint a legtöbb csillagjegyre. Téged inkább arra ösztönöz, hogy észrevedd, mennyire nagy és szép körülötted a világ. A jelenségnek köszönhetően rádöbbensz az univerzum csodáira, végre átléped a korlátaidat, és rájössz, mennyi nagyszerű lehetőség vesz körbe téged. Valójában bármit elérhetsz ezen a héten, amire a szívedben vágysz. Tartsd nyitva a szemedet, legyél nyitott az újdonságra, mert most bármi megtörténhet…

Ezeknek a csillagjegyeknek lesz mire büszkének lenniük (iStock)

Az Oroszlán egyre jobban érzi magát

Kedves Oroszlán! Az elmúlt hetekben meglehetősen hullámzóan érezted magadat. Hol nagyszerű volt a hangulatod, hol alig lehetett hozzád szólni. Ezen a héten valami egészen más történik veled, mégis egyre jobban érzed magad. Ideje nagy levegőt venned, és visszalépned egyet. Nagyon sokat tanulhatsz most magadról, amennyiben kicsit befelé tekintesz. A lelked vágyik az egyedüllétre, hogy kicsit kiszakadj a tömegből, a zajból. Ez a néhány nap valójában pihenés és felkészülés a nagy lehetőségre, amely előtt állsz…

A Skorpió megmutat magából valamit a héten

Kedves Skorpió! Téged sem érint közvetlenül a telihold és a részleges holdfogyatkozás. Persze vizes csillagjegyként érzed a Hold változásait, de most mégsem olyan drámaian hat rád, mint másokra. Az energiaszinted megemelkedik, a kommunikációd is világosabb és közvetlenebb, mindez pedig a céljaid elérésében támogat most téged. Te lehetsz a híd a szakadék fölött, vagyis nagyon sokat számít a jelenléted. Főnixmadárként éledsz újjá. Amire nincs szükséged, lerombolhatod, mert a romokból valami egészen újat és mást építhetsz fel.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top