Horoszkóp

Melyik ajtó mögött vár a boldogság? Teszt

Ez egy nagyon különleges teszt. Kiderülhet ugyanis belőle, hogy milyen boldogság vár rád. Az ajtók mögött ugyanis egészen más lehetőségek rejtőznek. Melyiket választod? Milyen ajtót nyitsz meg a boldogságod előtt?

Nézd meg alaposan a négy különleges bejárati ajtót. Ne siesd el a döntésed, inkább ízlelgesd a gondolatot, vajon melyik mögött rejtőzhet a te valódi boldogságod. Hagyd a döntést a tudattalanodra, a megérzésed alapján hozd meg a döntésedet. Választásod nagyon sokat elárul a személyiségedről is. Vajon miért éppen az a szín és forma tetszik a legjobban, miért ahhoz az ajtóhoz vonzódsz a leginkább? Ezúttal is izgalmas dolgot tudhatsz meg magadról, és mindarról, ami valóban boldoggá tesz téged. Felkészültél? Vajon melyik ajtó vezet a boldogsághoz?

Melyik ajtót választod? És melyik mögött rejtőzik a valódi boldogság? (iStock)

A lila ajtó mögött rejlik a boldogság

Ha a lila színű ajtót nyitnád meg a legszívesebben, akkor egészen biztosan nagyon fontos értékek a számodra a hírnév, a dicsőség, az erő. Kedveled a szabadságot, határozott típus vagy, pontosan tudod, mit akarsz elérni az életedben. Önálló és magabiztos vagy. Nagyon kedvesen közelítesz másokhoz, a hozzád igazán közel állók pedig bármikor és bármiben számíthatnak rád. Bájos, vonzó, ugyanakkor titokzatos személyiségtípus lehetsz. Keményen dolgozol a céljaidért, a szabályokat betartod, nem véletlen, hogy igencsak jó lehetőségeket ígér a jövőd.

A kék ajtó mögött rejtőzik a boldogság

Amennyiben a kék színű ajtót választottad, elmondható rólad, hogy nagyon segítőkész vagy. Szinte folyton azt érzed, meg kell másokat mentened. Te mindenkor a barátaid segítségére sietsz, amikor kérik tőled. Nem véletlen az sem, hogy a kapcsolataid mélyek és szilárdak. Inkább adsz, mintsem elfogadnál, ezért is bánthatnak meg mások nagyon mélyen, amikor úgy érzed, visszaéltek a bizalmaddal. Nagyon megbízhatónak és hűségesnek tartanak téged a többiek, a vitákat, a veszekedéseket ugyanakkor rosszul viseled. A békét, a nyugalmat, a valódi boldogságot keresed az életedben. Hogy rátalálsz, nem is kétséges.

A piros ajtó mögött vár a boldogság

Ha a piros ajtón lépnél be, úgy tűnik, rendkívül népszerű, barátságos és energikus ember lehetsz. Hajlamos vagy a versenyzésre, ami azért sem véletlen, mert imádsz győzni. Amikor mégis alulmaradsz, agresszívebb arcodat mutatod, mert te egyáltalán viseled el a vereséget. Két lábbal állsz a földön, pontosan tudod, mások mennyire igénylik a segítségedet, ott is vagy mindig, amikor szükség van rád. Vidám és optimista típus vagy, nagyon könnyen és szívesen ismerkedsz, sokan kedvelnek téged. Energiádnak, pozitív gondolkodásodnak köszönhetően rendre meg is valósítod a vágyaidat.

A barna ajtó nyitja meg a boldogságot

Igazi egyéniség lehetsz, ha a barna ajtót nyitnád meg. Nagyon kíváncsian tekintesz a világra, ugyanakkor csöppet sem foglalkozol mások véleményével. Szívesen tanulsz, fejleszted a tudásodat, gyűjtöd az információkat. Bámulatos energiákkal rendelkezel, fáradhatatlanul teszed a dolgodat, független és optimista típus vagy. Hatalmas a szíved, a családod, a barátaid nagyon fontosak számodra. Az igazi érzelmeidet csak a hozzád legközelebb állók ismerhetik, mások előtt inkább elrejted azokat. Önzetlenségedért, a nagylelkűségedért mindenképpen learathatod a babérokat. Jól érzed magad a hős szerepében is.

(via GAG) Kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top