Horoszkóp

Az asztrológia szerint ez a 3 csillagjegy a legintelligensebb

Ezeket a csillagjegyeket nem véletlenül sorolja az asztrológia a legintelligensebbek közé. Vajon miben mások, mint a többiek? Mitől olyan okosak? A horoszkópból minden részletre fény derül. Te is köztük vagy?

Mindenkinek vannak nagyon pozitív tulajdonságai. És mindenki intelligens és egyedi valamiben. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor bámulatosan gondolkodnak a világról, nagyon tájékozottak, folyamatosan kutatnak, kíváncsiak mindenre és mindenkire, nagyon nyitottak, valósággal falják az információkat – ezért is tartja őket az asztrológia a legokosabb csillagjegyeknek. Kétségtelenül van is mire büszkének lenniük. A horoszkópból minden részletre fény derül.

Az Ikrek kettőssége elbűvölően intelligens

Az Ikrek uralkodó bolygójának, a Merkúrnak is köszönheti bámulatos intelligenciáját. A mitológia szerint Merkúr közvetített az istenek és az emberek között, ő volt ugyanis az egyetlen olyan istenség, aki a földi és az égi világban utazhatott. Mondani sem kell, az Ikreknek elképesztő kommunikációs képességei vannak, nem okoz neki gondot, hogy kívülről lássa önmagát, kívül hagyja az érzelmeket a problémáin. Tele van ötletekkel, nagyon kreatív, bámulatosan vág az esze, nem mellesleg hajlamos a pletykákra is, hiszen mégiscsak ő a „hírvivő”.

Ezek a csillagjegyek a legintelligensebbek (iStock)

A Nyilas szomjazik a tudásra

A Nyilas meggyőződése, hogy bármit tesz az életében, az az intelligenciájából fakad. Valójában nem is téved, hiszen uralkodó bolygójának, a Jupiternek köszönhetően valósággal szomjazza a tudást, minden információ érdekli, ami a világban történik. Ami igazán érdekli, abban briliáns elme. Nagyon könnyen tanul, a memóriája bámulatos, ő a született bölcs. Az újdonságokból gyűjti az inspirációkat, szívesen feszegeti a határokat, és a kockázatoktól sem ijed meg. Ő valóban a mának él, nagyon kíváncsi, mindent szeretne igazi valójában megtapasztalni, átélni. 

A Vízöntő a legintelligensebb csillagjegy

A Vízöntő a legkülöncebb csillagjegy. Őt semmilyen kategóriába nem lehet sorolni, és címkéket sem lehet ráaggatni. Arra született, hogy megváltsa a világot, hogy a lehető legjobb és legélhetőbb hellyé varázsolja a Földet. Valódi újító, káprázatosan innovatív és találékony elme, ő mindenkor igazán futurisztikus ötletekkel van tele. Uralkodó bolygója, az Uránusz teszi őt valódi lázadóvá – persze a jó értelemben –, aki lerombolja a régit, az elavultat, hogy helyére valóban új és nagyszerű dolgokat építhessen. Különleges intelligenciája, a zsenialitása egyedi és kreatív gondolkodásából fakad.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top