Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy nagyon könnyen megnyeri a barátaidat

Vajon a párod mennyire kedveli a legjobb barátodat, barátnődet? És vajon a barátaid mit gondolnak a párodról? Ha ezekben a csillagjegyekben született, nincs okod aggódni, hiszen könnyedén elnyeri a bizalmukat. A horoszkóp szerint biztosan...

Kinek ne lenne fontos, hogy párja hogyan vélekedik a barátairól… Az meg talán még fontosabb, hogy a barátaid el tudják-e fogadni a párodat. Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen ismerkednek, és nagyon könnyen fogadtatják el magukat bármilyen új társasággal. Kedvesek, szórakoztatóak, könnyedek, lazák. Szóval, ha a párod is közéjük tartozik, nincs okod félni, mutasd be őt bátran a legjobb barátaidnak, mert meglátod, hogy pillanatok alatt az ujja köré csavarja őket.

A Halak nagyon barátságos csillagjegy

A Halak a legkevésbé ellenséges csillagjegy, sőt bizton állítható, ő a legkedvesebb, a legelragadóbb valamennyi között. Alapvetően is vidám és nagyon empatikus típus, nem mellesleg figyelmes és rendkívül éles eszű. Már csak ezért is nagyon rokonszenvesnek találják őt a többiek. Remek a humora, ugyanakkor nem akarja folyton felhívni magára a figyelmet. Önzetlen és segítőkész barát, nagyszerű beszélgetőpartner, akinek nagyon jó meglátásai vannak.

Ezek a csillagjegyek könnyedén elvarázsolják a barátaidat (Fotó: iStock)

Az Ikrek nagyon szórakoztató csillagjegy

Az Ikrek nagyon elbűvölő csillagjegy. Mindig tudja, mit és hogyan mondjon, remekül kommunikál, kifogyhatatlan a beszédtémákból, kedves viselkedésével nagyon könnyen beilleszkedik a társaságokba. Udvariassága mellett ellenállhatatlanul szórakoztató típus. Intelligenciájának köszönhetően mindenkivel megtalálja a közös hangot, sosem beszél magas lóról. Imádja a társaságot, nagyon könnyet köt baráti kapcsolatokat, neki sosem okoz gondot a beilleszkedés, és hogy elfogadtassa magát a barátaiddal.

A Mérleg diplomatikus, ezért annyira megnyerő

Az egyensúlyra, harmóniára, békére törekvő Mérleg talán nem is vágyik jobban másra, mint hogy minél több új emberrel beszélgethesse. Ő már a kapcsolatotok elején szeretné megismerni a barátaidat, és pillanatok alatt meg is találja velük a közös hangot. Nagyon mosolygós, kedves és sármos típus, szóval neki nem okoz gondot, hogy elfogadtassa magát a többiekkel. Intelligenciájának, bölcs meglátásainak köszönhetően csodálattal hallgatják őt, és bizony picit irigykednek is majd a barátok, hogy ilyen szuper társra találtál.

A Nyilas mindenkivel könnyen kijön

A gondtalan és optimista Nyilas a társaságok valódi motorja. Az unalomnál, az egyhangúságnál jobban semmit sem gyűlöl, szóval remélhetőleg a barátaid is nagyon szórakoztató típusok, mert akkor nagyon könnyedén beilleszkedik közéjük. Eredeti gondolataival könnyedén leköti a többiek figyelmét. Nagyon őszinte, ezért néha olyasmit is kimondhat, amivel meglepheti a többieket. De az is biztos, vele nagyon szórakoztatóan töltheted a szabadidődet. A barátaid pedig imádni fogják, mert az ő napjukat is mindig bearanyozza.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top