Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy sosem stresszel a párkapcsolatban

Ezek a csillagjegyek nagyon lazák a párkapcsolatukban. Valójában semmin sem stresszelik magukat, ők egyszerűen csak megélik a valódi boldogságot. Aztán, ha elmúlnak az érzések, továbblépnek. Valójában nagyon is sokat lehetne tanulni tőlük. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Néhány csillagjegy számára komoly kihívást jelent, hogy megtegyék az első lépést a párkapcsolat felé vezető úton, míg mások könnyedén, magabiztosan veszik az akadályokat, mintha semmi kétségük sem lenne afelől, hogy bármi is balul sülhet el. Kikre jellemző ez a lazaság? Íme, a csillagjegyek, akik nem kapnak szívrohamot a randevúkon, és nem is igazán stresszelnek a párkapcsolatokban.

Az Ikrek

Az Ikrek egyik legnagyobb erénye, amelynek az élet minden területén, így a párkapcsolatokban is hasznát veszi, a veleszületett alkalmazkodóképessége. Akárhova sodorja az élet, mindenhol képes jól érezni magát. Nem érzi szükségét, hogy bármit is erőltessen, egyszerűen követi az ösztöneit és majd kiderül, mi is történik. Bármiben benne van, egészen addig, amíg el nem unja. Viszont, amikor unatkozni kezd, szinte azonnal tovább is lép. Ha hosszú párkapcsolatra vágysz az Ikrekkel, kösd le minden percét.

Ezek a csillagjegyek nem stresszelnek a párkapcsolataikban (iStock)

A Mérleg

A Mérleg imád szerelmes lenni, ami nem csoda, hiszen uralkodó bolygója a Vénusz. Ha egyetlen dolgot kellene kiemelni, amit ki nem állhat, az a konfliktus. Ha tehetné, a szomszéd városba utazna, hogy elkerülje a vitákat, éppen ezért a párkapcsolatban előszeretettel vállalja magára a passzív szerepet. Ez korántsem jelenti, hogy nem áll ki az igazáért, sőt, diplomatikus alkatként a tisztességesség előkelő helyen szerepel nála, s nem hagyja, hogy csúnyán bánjanak vele. Egy szeretetteljes és kiegyensúlyozott párkapcsolatban azonban hagyja, hogy a dolgok a maguk nyugodt módján történjenek.

A Nyilas

A Nyilas állhatna fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára a higgadtság tekintetében. Ugyan tüzes csillagjegy, de a természethez kivételesen erős kapcsolat fűzi, s ez olyan nyugodtságot biztosít számára, hogy meg se fordul a fejében, hogy a párkapcsolatában bármi is rosszul sikerülhet. Uralkodó bolygója a Jupiter, ami nagy adag szerencsével is felvértezi, vagyis neki tényleg semmin sem kell aggodalmaskodnia, így azon sem, hogy a kapcsolata esetlegesen mikor és milyen véget ér. Úgy véli, előbb-utóbb úgyis kiderül, mennyire illenek össze a párjával. Azt viszont nem viseli jól, ha sürgetik, mint ahogy azt sem, ha nem kapja meg a kellő szabadságot a társától.

A Halak

Ősi eleméhez, a vízhez hasonlóan, a Halak is előszeretettel veszi fel annak az alakját, ahova kerül, azaz új párkapcsolataiban is remekül alkalmazkodik a másikhoz. Ebben szerepet játszik a rugalmassága, illetve ösztönös megérzései. Nemhiába uralkodó bolygója a Neptunusz, amely kellő önbizalmat és intuíciót ad neki, hogy a párkapcsolatában természetesen viselkedjen. Nem áll távol tőle ugyanakkor, hogy a fantáziája elragadja. Hajlamos álmodozni, a valóságnál szebb és színesebb képet festeni magában a kapcsolatáról és a társáról is. Ezért ő meglehetősen gyakran csalódik, viszont amíg boldog, eszébe sem jut fölöslegesen agyalni és stresszelni magát.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top