nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 6 csillagjegy mágnesként vonzza a többieket

Ez a 6 csillagjegy mágnesként vonzza a többieket

Ezeknek a csillagjegyeknek bámulatos a vonzerejük. Képtelenség őket nem észrevenni, bárhol is jelennek meg, minden tekintetet magukra irányítanak. Pedig a figyelemért nem is igazán kell tenniük semmi. Nos, akkor vajon mitől annyira vonzók? A horoszkópból kiderülnek a titkaik. Te is köztük vagy?

Előfordul, hogy valaki már a megjelenésével magához vonzza a többieket, míg mások bármit is tesznek, egyszerűen képtelenek elérni ezt a hatást. Mi tesz valakit csábítóvá? A szerencsések már korán szembesülnek vonzerejükkel, s megtanulják, miként használják ezt a velük született fegyvert, hogy elérjék céljaikat. Ez a tulajdonság azonban kétélű, hiszen nem csupán a pozitív kisugárzás ejt rabbá, hanem sokszor a negatív is…

A vonzó személyiség nem csupán adottság kérdése, hanem rengeteg munka eredménye is. Mely csillagjegyek büszkélkedhetnek ezzel a jellemzővel? A horoszkópból kiderül.

1. Bika

Ha olyannyira élvezed az életet, mint a Bika, nincs mit tenni, vidámságának, vonzerejének, pozitív kisugárzásának egyszerűen nem tudsz ellenállni. Bár néha kissé bogarasnak tűnhet, csábító világa könnyedén rabul ejti a szívedet. Szórakoztató és nagyon megbízható típus, ha valami kimond, egészen biztosan be is tartja.

2. Halak

A Halak természetéből fakadóan melegséget, rokonszenvet áraszt. Miközben a szerelmet és a figyelmet hajkurássza, magához vonzza azokat is, akik szintén a szerelmet keresik. Vonzó egyéniség, aki hűségre és elkötelezettségre inspirálja a körülötte lévőket. Nem könnyű szabadulni a vonzerejétől, ám végső soron, ha megismered őt, nem is nagyon akarsz…

Ezek a csillagjegyek ellenállhatatlanul vonzóak (iStock)

3. Oroszlán

Az Oroszlán nem hiányozhat erről a listáról… Kétséget kizáróan a dobogó első helyén szerepel, amit igyekszik meg is tartani. Vonzereje veleszületett képessége, gyerekként a családját bájolja el, felnőttként csábító diktátorrá, sőt néha zsarnoki uralkodóvá növi ki magát. S persze előfordul, hogy ez a vonzerő színészi, énekesi karrierjében teljesedik ki.

4. Nyilas

Pillanatok alatt azon kapod magad, hogy a Nyilas személyisége egyszerűen elvarázsol téged. Kétségtelen, ha utazásra vágysz, nála megfelelőbb partnert keresve sem találnál. Dobd be a témát, és csak úgy záporoznak belőle a legfantasztikusabb helyszínek. Örömmel kalauzol el bárhová a világban, de félredobja a valóságot, hogy elmerüljön a képzelete világában.

5. Mérleg

A Mérleg kétségtelenül a legelbűvölőbb csillagjegy. Mindig az egyensúlyra, a harmóniára, a szépségre törekszik, és persze mindent elkövet, hogy mások kedvében járjon. Harmonikus kisugárzása, tökéletes stílusérzéke ellenállhatatlanul vonzóvá teszi. Nem véletlen, hogy mindenki az ő társaságát keresi. Mellette valahogy tényleg szebb és békésebb hely a világ.

6. Kos

A Kos pillanatok alatt elcsábít, jókedvre derít, s még akkor is, amikor neheztelsz rá, egyszerűen imádni való. Ha a legképtelenebb ostobaság hagyja el a száját, valamilyen oknál fogva még akkor is meg akarsz bocsátani neki. Rokonszenves, okos és rátermett, s olyan sürgetően vágyik a figyelmedre, hogy azt önkéntelenül is megadod neki.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top