Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. október 30-november 5. – Jön a rettegés éjszakája

A horoszkóp szerint mindenszentek ünnepe, a közeledő telihold szokatlanul misztikus élményeket hoz mindenkinek. A hosszú hétvége előtti utolsó este pedig az év legrémisztőbb éjszakája lesz. Részt veszel benne?

A hosszú hétvége, a Mindenszentek, nem mellesleg a halloween a növő Holddal egészen misztikus élményeket sejtet most mindenkinek. Az elmúlás elgondolkodtat, de remélhetőleg nem szomorít el. Érdemes most a legszebb emlékeket föleleveníteni…

SZERDA – október 30.: A Nyilas Hold energiával tölt fel, ami a hosszú hétvége előtt kifejezetten jól jön, ha gyorsan és hatékonyan akarsz haladni a munkáddal. Mivel már nő a Hold, érdemes tápláló pakolással kényeztetned a bőrödet. Ilyenkor hatékonyabban, nagyobb mértékben épülnek be a jótékony anyagok.

CSÜTÖRTÖK – október 31.: A hosszú hétvége előtt rengeteg dolgot el kell intézned, mert holnap minden zárva lesz. Ez csak akkor fog sikerülni, ha használod a Nyilas Hold lelkesítő erejét. A növő Hold arra is jó, hogy süssél valamit, mert most igazán nagyra, szépre magasra fog nőni. Nem mellesleg nagyon finom is lesz, és sikert aratsz, ha halloween-buliba viszed, de akkor is, ha a családodnak készítetted.

PÉNTEK – november 1.: Hajnalban a visszafogott Bakba lép a Hold. Ettől az ünneplés csendesebb és méltóbb lesz. Ne erőltess semmit, és ne akarj semmi olyat, ami nem belőled jön, csak elvárás! Közben ma kertészeti és fogászati tilalom van érvényben. Jó lenne, ha megfogadnád.

Csütörtökön Halloween: a rettegés éjszakája (iStock)

SZOMBAT – november 2.: A Bak Hold szerint aktuális ma a tervezés, ezért gondold át az előtted álló időszakot. Most lesz is elég türelmed hozzá, mert józan, fegyelmezett és céltudatos vagy ehhez. Le is írhatod a dátumokat, feladatokat, költségeket, bármit. Mára is fogászati tilalmat javasolnak a kalendáriumok.

VASÁRNAP – november 3.: Kora délután a Hold átlép a Vízöntőbe, amitől teljesen megváltozik a hangulatod. Innentől sokkal felszabadultabb és bohókásabb leszel. Mivel levegős jegy a Vízöntő, aktuális a nagyobb szellőztetés az otthonodban. Sőt még jobb, ha kimész a szabadba, és kiszellőzteted a fejedet és a tüdődet is.

HÉTFŐ – november 4.: A hét elején kifejezetten kedvező, hogy egész nap a Vízöntőben jár a Hold, mert ettől felszabadultan kezdheted az új hónap első hetét. Nem baj, ha hidegebb van már, ettől még fontos, hogy sokat szellőztess ma is. Persze, nem kell hosszan, nehogy megfázz. Nyiss ki minden ablakot, ajtót pár percre, ez a leghatékonyabb megoldás.

KEDD – november 5.: Ma is egész nap a Vízöntőben jár a Hold. Szóval ma is elengedhetetlen a szellőztetés. Közben szellemi táplálékra is szükséged lesz. Olvass, nézz filmet, menj moziba, színházba. De az is fontos, hogy sétálj, legyél minél többet a szabadban, és szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet. Meglátod, nagyon jót fog tenni.

Erre figyelmeztet a Hold Halloween és Mindenszentek hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold Halloween és Mindenszentek hetében (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top