Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek titokban gyűlölik a Mikulást

Ezek a csillagjegyek csöppet sem kedvelik a Mikulást. Szóval tőlük december 6-án ne várj még apró meglepetést sem. Vajon te is gyűlölöd titkon a Mikulást? És a párod? A vicces horoszkópból kiderül.

Ezek a csillagjegyek már kisgyerekként sem rajongtak a Mikulásért. Eleinte féltek tőle, aztán meg a kérdés miatt gyűlölték, hogy „Ugye, jó voltál egész évben?”. És ez az érzésük felnőtt korukra sem változott meg. Ma sem kedvelik a Mikulást, vagyis tőlük ne várj apró ajándékokat, Mikulás-csomagokat és csokimikulásokat meg főleg ne…

A Rák szerint nem a Mikulás hozza az ajándékot

A Rák csöppet sincs oda a Mikulásért. Szerinte az ajándékok szívből érkeznek, így azokat nem a Mikulás hozza. Valójában nem is érti, miért kell a gyerekeket az ősz szakállú, piros ruhába bújt bácsival riogatni? Ha ajándékozni akarunk, minek hozzá ez a körítés? És különben is, miért ne tudhatnák a gyerekek, hogy a meglepetést a szüleiktől kapják? Neki ez az egész Mikulás-nap nagyon hamisnak és értelmetlennek tűnik. Szó mi szó, van igazság az elméletében… Vagy talán csak a humor hiányzik belőle?

Ezek a csillagjegyek titokban gyűlölik a Mikulást (iStock)

A Skorpió ki nem állhatja a Mikulást

A Skorpió is valahol hasonlóan gondolkodik és érez a Mikulással kapcsolatosan, mint a Rák. Alapból is mindent gyűlöl, ami hamis és megtévesztő. Ráadásul nagyon mélyen emlékszik, hogy kisgyerekként mennyire rettegett a piros ruhás bácsitól, akitől mindig kapott virgácsot a csoki mellé. Sosem tudott szívből örülni az ajándéknak, inkább azt érezte, hogy rossz gyereknek tartják a többiek. Felnőttként is ugyanezek az érzések bujkálnak a lelkében. Amiben pedig nem tud hinni, arra pénzt sem áldoz. Így hozzá és a gyerekeihez biztosan nem jön a Mikulás december 6-án.

A Bak szerint a Mikulás ostobaság

A Bak talán a legracionálisabb csillagjegy. Éppen ezért egyszerűen butaságnak tartja elhitetni a gyerekekkel, hogy a Mikulás éjnek évadján a kéményen át hozza az ajándékokat, nem mellesleg egyetlen éjszaka alatt a világ összes gyerekét meglátogatja. Egyetért a Rákkal, ha ajándékozni akarunk december 6-án, lepjük meg a gyerekeket mi magunk, amihez nincs szükség a fölösleges körítésre. És egyébként is, minek nekik csalódást okozni, amikor később úgy is rájönnek maguktól, hogy a Mikulás nem létezik… Lehet, hogy neki is igaza van?

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top