Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. december 18-24. – Minden a lehető legjobban alakul karácsonyig

A hold járása és a horoszkóp szerint minden adva van ahhoz, hogy igazán örömtelien és a lehető legjobban alakulhasson ez a néhány nap, ami még hátra van karácsonyig... Te is így érzed?

Célegyenesbe fordul most már a karácsonyi készülődés. De nincs okod aggodalomra, mert a fogyó Hold segít neked, ha takarítasz, selejtezel, szortírozol. Itt az ideje, hogy átválogasd és kidobáld a régi karácsonyfa- és adventi díszeket, terítőket és egyéb porfogó kacatokat… Aztán pedig kezdődhet az igazán meghitt ünneplés…

SZERDA – december 18.: A hagyomány szerint a takarításban a leghatékonyabb a Szűz fogyó Hold segít. Mindegy, mennyire kevés időt tudsz most szánni erre, mindenképpen érdemes akár még ma hozzákezdened. Amint végeztél, hihetetlen könnyebbséget érezhetsz. Most szó szerint is kisöpörhetsz  mindent…

CSÜTÖRTÖK – december 19.: Lassan egyre több dísz kerül elő az otthonodban, de ugyanígy érdemes csinosítanod az irodát, a bejárati ajtót is. A Mérlegbe lépő Hold segít a díszítésben, az ízléses dekorációban. Ahogy szorgoskodsz, egyre jobban ráhangolódsz a karácsonyra. A Mérleg Hold a művészi érzékedet is előhozza. Hallgass ma karácsonyi zenét is.

PÉNTEK – december 20.: Ma egész nap a Mérlegben jár a Hold, ezért ma is érdemes folytatni a díszítést, hiszen a szépérzéked remekül működik. Emellett ma is jót fog tenni neked a zene. A legjobb lenne, ha koncertre mennél vagy valamilyen zenés darabra. De persze az sem baj, ha nem zenés…

Jól alakul a karácsony előtti hét a Holdnak is köszönhetően (iStock)

SZOMBAT – december 21.: Kora délután lép át a Skorpióba Hold, ami minden vízzel kapcsolatos tevékenységet aktuálissá tesz: a növények öntözését éppúgy, mint a mosást, a kerti csapok víztelenítését, a teázást, a szaunázást. Fodrászat ugyanakkor nem igazán javasolt ma menned, mert valószínűleg nem leszel elégedett az eredménnyel.

VASÁRNAP – december 22.: Aranyvasárnapon a Skorpió Hold mély lelki folyamatokat indíthat el benned. A Skorpió vizes jegy, ami könnyeket is jelenthet. Ne szégyelld, ha sírva fakadsz, nem biztos, hogy ennek szomorúság lesz az oka. Lehetnek örömkönnyek vagy meghatottság is.

HÉTFŐ – december 23.: A Hold hűen mutatja a karácsonyi hangulat alakulását. Délután lép át a Nyilasba, ami magasztos stílust szimbolizál. Szívesen olvasol szent szövegeket, vagy nézel bibliai filmeket. A Nyilas tűz jegy, s ennek szellemében gyújthatsz gyertyát, de semmiképp se hagyd most őrizetlenül.

KEDD – december 24.: A szenteste olyan alkalom, ami egyszer van csak évente. Emiatt is szeretnél kitenni magadért. Abban segít a Nyilas Hold, hogy emelkedett hangulatot teremts, mert ma nem kizárólag az ételekre és az ajándékokra fókuszálsz, hanem a fény születésére…

Erre figyelmeztet a karácsony előtti héten a Hold

Ezekben a jegyekben jár a Hold a karácsonyi előtti napokban (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top