A tökéletes társat keresed? 2020-ban ezzel a csillagjeggyel találsz összhangra

nlc | 2020. Január 17.
Ha 2020-ra a boldog párkapcsolatot jelölted meg újévi fogadalomként, a horoszkóp szerint ezt a csillagjegyet érdemes választanod. Talán sikerülhet. Nem igaz?

Új év, új kapcsolatok, legyen szó szerelemről, barátságról, munkáról. Az idei esztendőben minden csillagjegy egy olyan kapcsolattal lesz gazdagabb, amely nem feltétlenül egy romantikus viszonyban teljesedik ki. Tőled függ, hogy mihez kezdesz vele, megmarad barátságnak, vagy valami többet remélsz tőle. Egyvalamire figyelj: a hozzád illő csillagjegyet válaszd ki!

A Kos és a Nyilas kapcsolata

A Kos és a Nyilas rádöbben, hogy ha hajlandók félretenni az eltéréseket, akkor nagyon sok mindenre képesek együtt. A Kos megdolgoztatja a Nyilast, míg a Nyilas nem rest emlékeztetni a Kost, hogy néha nem árt kicsit lazulni és szórakozni is. Együtt a lehető legjobb módon ösztönzik egymást 2020-ban.

A Bika és Halak kapcsolata

A Bika és a Halak kapcsolatából barátság, szerelem, munkakapcsolat éppúgy alakulhat. Munkájukban azért hajtanak, hogy kedvére tegyenek a másiknak, méghozzá olyan módon, ahogy a többiek elképzelni sem tudják. Szellemileg teljesen egy hullámhosszon vannak, ők olyanok akár a tű és a cérna. Tökéletesen összeillenek 2020-ban.

Ezek a csillagjegyek 2020-ban nagyon jól kijönnek egymással (fotó: Pixabay)

Az Ikrek és a Szűz kapcsolata

Általában az Ikrek és a Szűz nem igazán tud mit kezdeni egymással, ám az idei esztendő különleges lehetőségeket, találkozásokat tartogat nekik. Rengeteget tanulnak egymásról és a munkáról, s ez segíti őket az élet mélyebb megismerésében. S bár remekül elvitáznak minden apróságon is, együtt mégis a lehető legjobbat hozzák ki a másikból és a kapcsolatból is.

A Rák és a Skorpió kapcsolata

Az év előrehaladtával párhuzamosan egyre több időt tölt egymással a Rák és a Skorpió. Mindketten meglehetősen ösztönösek és kitartók, ami lehetővé teszi számukra, hogy kapcsolatuk több szempontból is fejlődjön. Törődnek egymással, és ahogy ez a kötelék egyre szorosabbá válik, úgy lesz világossá számukra, mihez is kezdjenek ezzel a kapcsolattal.

Az Oroszlán és a Mérleg kapcsolata

Az Oroszlán és a Mérleg első látásra nem igazán illik egymáshoz, ám több okból mégis nagyszerű, remek barátok, és szerelmes pár is válhat belőlük. Egymást tökéletesen kiegészítik, s félszavakból is megértik a párjukat. Olyan szinten tudják egymást érezni, amire a legtöbben egyáltalán nem lennének képesek.

A Vízöntő és a Bak kapcsolata

A Vízöntő és a Bak 2020-ban nagyszerűen érzi magát a másik társaságában, mindketten céltudatosak, és képesek együttműködni ahelyett, hogy egymagukban próbálkoznának. A másik jelenléte mindkettőjükre ösztönzőleg, inspirálóan hat, s a kitűzött célokat is valóra váltják. Remek párost alkotnak.

(via awareness act)

Exit mobile version