Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. február 12-18. – Fokozódik a szenvedély

Valentin-nap közeledtével egyre fokozódik a szenvedély. Ráadásul pénteken, február 14-én a Hold is a szenvedélyes Skorpióba lép... Hogy ebből mi minden következik? A holdhoroszkópból minden részletet megtudhatsz.

A pénteki Valentin-napon éppen a Skorpió jelében jár a Hold, ami az érzékiséget, az erotikát és a szenvedélyt szimbolizálja. Kérdés, hogy te kivel, hogyan éled meg a felfokozott érzelmeket. Ha van párod, bújjatok össze, öleljétek meg egymást minél többször! Ha nincs, jutalmazd meg magadat valami igazi finomsággal!

SZERDA február 12.: A Mérleg Hold kitűnő alakalom a kulturális kikapcsolódásra: színház, mozi, koncert, kiállítás, bármilyen inspiráló ötlet jöhet. Mindenféle beszélgetésbe és eszmecserébe érdemes bekapcsolódnod. Ha jut időd, csinosíthatod az otthonodat vagy a munkahelyedet. Még tart a farsang: pár színes szalag, álarc, lampion feldobja a hangulatodat.

CSÜTÖRTÖK február 13.: Mivel ma nem vált jegyet a Hold, minden olyasmit megtehetsz, amire tegnap nem jutott elég idő: kulturális program, beszélgetés, eszmecsere, lakás, munkahely csinosítása. Ezek mellett mindenképpen szellőztess ki alaposan! Az ágyneműdet, a plédeket és a díszpárnákat is kiteheted pár percre, amennyiben száraz az idő. 

PÉNTEK – február 14.: Van, aki lelkesedik a Valentin-napért, és van, aki kimondottan gyűlöli. Tőled függ, ünnepled-e avagy sem. Az biztos, hogy a Skorpió Hold szenvedélyessé tesz téged (is). Kérdés, hogy a szenvedély hogyan és miben nyilvánul meg. De nem csak erről szólhat a napod, hanem az egészséged megőrzéséről is: készíts ma fűszeres, illatos, egzotikus teát magadnak!

Valentin-nap közeledtével egyre fokozódik a szenvedély… (fotó: Getty)

SZOMBAT február 15.: Igaz, hogy tegnap volt Valentin-nap, de te ma is ünnepelhetsz a szerelmeddel, ha akarsz. Még mindig a Skorpióban jár a Hold, ami felerősíti az érzékiséget, az erotikát, a szenvedélyt. Vigyázzatok, hogy a hálószoba ajtaja zárva legyen! Ettől függetlenül a vizes jegyben járó Hold a mosást, a növények öntözését is aktuálissá teszi. Ne feledkezz meg erről sem!

VASÁRNAP – február 16.: Ma kora reggel 05:07-kor a Hold átlép a lelkes Nyilasba, ami fellelkesít téged. Erősnek és tettre késznek érzed magad. Ez jó arra, hogy sportolni menj, vagy nagytakarítást csinálj. Utána mindenképpen jutalmazd meg magadat, de persze semmiképp sem kalóriabombával! Válassz inkább gyümölcsös, pikáns desszertet!

HÉTFŐ – február 17.: Szerencsére a tegnapi lendület, lelkesedés hétfőn is kitart, ugyanis a Hold marad a Nyilasban. Az aktivitás most a legjobb motivációs módszer. Szóval mozogj, pörögj, szorgoskodj! Nem fogsz elfáradni, mert generátorként egyre több energiát „termelsz”. Ebben lesznek partnereid, de lesznek ellen drukkereid is….

KEDDfebruár 18.: Ma a Hold belép a Bakba, ami összeszedetté tesz téged (is). De most nem leszel sem lelkes, sem lendületes. Minden tudatosságodra szükséged lesz, hogy ne válj borúlátóvá. A szürke időjárás sem tesz jót neked. Hallgass vidám zenét, és igyál frissen facsart gyümölcsleveket!

Erre figyelj a Valentin-napi héten

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top